Slaven hotel

***
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Chorvatsko, Chorvatské přímoří, Crikvenica - Selce
Ubytování Slaven hotel
Druh zájezdu Pobytové, u moře
Cena za osobu celkem od 15 125 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis ubytování

UbytováníHotel Slaven se nachází v centru městečka Selce, cca 2 km jižně od města Crikvenica. Je dvoupatrový, bez výtahu, zcela klimatizovaný. Pokoje jsou jednolůžkové (single use), dvoulůžkové s možností přistýlky, mají SAT/TV, telefon, WI-FI, koupelnu, klimatizaci. Balkon mají jen některé pokoje.
Hostům je k dispozici recepce, restaurace s venkovní terasou, restaurace á la carte, aperitiv bar, trezor na recepci (za poplatek 2 EUR/den – platí se na recepci), taneční terasa s hudebními večery, TV salon, parkoviště.
U hotelu je dětské hřiště. Ke sportovnímu vyžití slouží tenisové dvorce, stolní tenis, minigolf. Pláže jsou oblázkové a betonové, vzdálené cca 100-300 m od hotelu. Na pláži je malý tobogán a bohatá nabídka místních vodních sportů, v blízkosti potápěčské centrum. Lehátka a slunečníky na pláži jsou k dispozici za poplatek.
 
Doplňující informace k autobusové dopravě:
Některý autobus přímo k ubytování nemůže zajet a staví u 500 m vzdálené pošty na náměstí (Trg PalihVybaveníaperitiv bar, dětské hřiště, lehátka na pláži - za poplatek, parkování, recepce, restaurace, restaurace á la carte, slunečníky na pláži za poplatek, televizní místnost, terasa, tobogán, trezor na recepci, večerní hudbaSport v okolíminigolf, potápění, stolní tenis, tenisové dvorce, vodní sporty

Popis lokality ubytování

do 300 m od moře



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.