Solaris Camping Resort (Naturist) apartmány

***
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Chorvatsko, Istrie, Poreč - Lanterna
Ubytování Solaris Camping Resort (Naturist) apartmány
Druh zájezdu Pobytové, u moře
Cena za osobu celkem od 3 293 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis ubytování

UbytováníNaturistický resort Solaris se nachází na zalesněném poloostrově Tar, obklopený kolem dokola hustým dubovým lesem, cca 12 km severně od Poreče. Resort nabízí ubytování v apartmánech bez stravy nebo v pokojích s polopenzí umístěných v pavilonech.
Apartmány jsou typu Superior (klimatizace) a Standard (bez klimatizace), nabízejí ubytování pro 2-4 osoby. Apartmány mají ložnici, denní místnost s vybaveným kuchyňským koutem, SAT/TV, koupelnu, balkon.    
1/3 APT má dvoulůžkovou ložnici, denní místnost s rozkládacím gaučem pro 1 osobu.
1/4 APT má dvoulůžkovou ložnici, denní místnost s rozkládacím gaučem pro 2 osoby.
Hosté mají k dispozici centrální restauraci, obchody, restauraci à la carte, bary, internetový koutek na recepci (za poplatek). Dále venkovní bazén se sladkou vodou, bar u bazénu. V hlavní sezoně (červenec, srpen) resort organizuje sportovní a rekreační program: ranní cvičení, aerobik, aqua-aerobic, cyklovýlety, nordic walking, turnaje v plážovém volejbVybaveníbar u bazénu, bazén venkovní sladká voda, dětské hřiště, dětský klub, internetový kout, lehátka na pláži - za poplatek, obchody různé, restaurace, restaurace á la carte, večerní hudba, WI-FI k dispozici dle popisuSportaerobic, animace pro děti, animace pro dospělé, gymnastika, nordic walking, plážový volejbal, půjčovna jízdních kol, ranní gymnastika, stolní tenis, škola plaváníSport v okolícyklistika, minigolf, potápění, půjčovna jízdních kol, sportovní centrum, stolní tenis, tenisové dvorce, vodní sporty

Popis lokality ubytování

do 300 m od moře



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.