Stupice Arena kemp mobil home

***
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Chorvatsko, Istrie, Premantura
Ubytování Stupice Arena kemp mobil home
Druh zájezdu Pobytové, u moře
Cena za osobu celkem od 6 563 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis ubytování

UbytováníKemp Arena Stupice se nachází v městečku Premantura, cca 10 km od centra města Pula.
Má rozlohu cca 26 ha a je umístěn na začátku poloostrova Kamenjak, který je vyhlášen Národním parkem. Pláže jsou zde skalnaté, oblázkové s nádherným výhledem na četné ostrůvky a mořské zátoky. 
Kemp má malebnou zelenou pobřežní oblast a skalnaté pláže svažující se ke křišťálově čistému moři. Pláže jsou skalnaté, kamenité, oblázkové vzdálené cca 100-250 m od mobilních chat. Pláže jsou vybaveny sprchami. 
Nabízíme zde ubytování v mobilních chatách pro 4-5 osob. Doporučujeme, aby pátou osobou bylo dítě. 
Mobilní dům se dvěma ložnicemi:
plocha: 24 m2, terasa 12 m2, max. obsazenost: 5 osob, klimatizace, Wi-Fi zdarma, obývací pokoj s pohovkou, plně vybavený kuchyňský kout (nádobí, varné desky, lednice s mrazákem), hlavní ložnice s manželskou postelí (140x190 cm), jedna ložnice s oddělenými postelemi (70x190 cm) a přistýlkou (65x180 cm), koupelna se sprchovým koutem, SAT/TV, Zařízená terasVybaveníaperitiv bar, dobíjecí stanice elektroaut, market, prádelna, recepce, restaurace á la carte, supermarket, WI-FI k dispozici dle popisuSport v okolíanimace pro děti, animace pro dospělé, hřiště fotbalové, hřiště na košíkovou, hřiště na volejbal, půjčovna jízdních kol, půjčovna lodiček, půjčovna skútrů, půjčovna šlapadel, stolní tenis, surf, tenisové dvorce, trampolína, vodní sporty, windsurfing

Popis lokality ubytování

do 250 m od moře



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.