Tamaris depandance

***
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Chorvatsko, Ostrov Krk, Krk
Ubytování Tamaris depandance
Druh zájezdu Pobytové, u moře
Cena za osobu celkem od 7 371 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis ubytování

UbytováníDepandance Tamaris hotelu Dražica se nachází cca 800 m od historického centra města Krk, kde jsou restaurace, kavárny, obchody se suvenýry. Depandance Tamaris je umístěná v blízkosti moře a patří k nejžádanějším objektům hotelového střediska Dražica na ostrově Krk.
Pokoje v depandanci jsou dvoulůžkové s možností přistýlky pro dítě do 12 let, pokoje Suite a jeden jednolůžkový. Pokoje mají SAT/TV, telefon, trezor, minibar, WI-FI, koupelnu s vysoušečem vlasů, klimatizaci. Pokoje jsou bez balkonu do parku nebo na mořskou stranu. Pokoje Suite mají dvoulůžkovou ložnici, denní místnost s rozkládacím gaučem, balkon na mořskou stranu.
Hosté se stravují a využívají všech služeb v hotelu Dražica, kde je jim k dispozici recepce, hotelová restaurace, restaurace à la carte, aperitiv bar, TV místnost, internetový koutek u lobby baru, noční bar, prodejna plážových potřeb a suvenýrů, masážní salón, fitness, parkoviště. Hotel má velkou sluneční terasu s koktejl barem, venkovní bazén, dětVybaveníaperitiv bar, bazén dětský venkovní sladká voda, bazén venkovní sladká voda, internetový kout, lobby-aperitiv bar, masážní salón, parkování, prodejna se suvenýry, recepce, restaurace, restaurace á la carte, směnárna, terasa, tobogán, večerní hudba, vinárna, WI-FI k dispozici dle popisuSport v okolíanimace pro děti, animace pro dospělé, fitness studio, hřiště pro míčové hry, minigolf, plážový volejbal, půjčovna jízdních kol, stolní tenis, tenisové dvorce, vodní sporty

Popis lokality ubytování

do 100 m od moře



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.