Tui Blue Adriatic Beach Resort

****
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Chorvatsko, Střední Dalmácie, Živogošće
Název ubytování Tui Blue Adriatic Beach Resort
Typ ubytování Hotel
Druh zájezdu Pobytové, u moře
Cena za osobu celkem od 20 020 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis ubytování

UbytováníTui Blue Adriatic Beach Resort se nachází ve střední Dalmácii na krásné Makarské riviéře, na úpatí horského masivu Biokovo, obklopený hustými borovými lesy pouhých 50 m od oblázková pláže a 600 m po Lungomare od osady Porat Živogošče s kavárnami, restauracemi a pekárnou.
Hotelový komplex hlavní budovy s několika pavilony je postaven v krásné zahradě a nabízí vysoký komfort ubytování i hotelových služeb. Hotel je určený pouze pro dospělé osoby od věku 16 let.
Hostům je k dispozici recepce, výtah, Wi-Fi připojení v celém hotelu, hlavní restaurace s prostornou terasou, à la carte restaurace a snack bar, herna, venkovní stoly pro stolní tenis.
Služba all inclusive zahrnuje: snídaně, obědy a večeře formou švédských stolů, nápoje z automatu v hlavní restauraci během stravování (místní víno bílé a červené, pivo, vodu, u snídaní káva nebo čaj). 
Sluneční terasa s venkovním bazénem včetně jacuzzi a barem. Lehátka a slunečníky u bazénu (limitovaný počet). 
WellnVybaveníaperitiv bar, bar u bazénu, bazén venkovní, jacuzzi venkovní, kadeřnictví, kosmetický salón, lehátka na pláži - za poplatek, lehátka u bazénu, lobby-aperitiv bar, masážní salón, recepce, restaurace, restaurace á la carte, sauna, slunečníky na pláži za poplatek, slunečníky u bazénu, terasa, výtah, wellness centrum, WI-FI k dispozici dle popisu, zahradaSportanimace pro dospělé, fitness studio, stolní tenisSport v okolívodní sporty

Popis lokality ubytování

do 50 m od moře



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.