Umag Plava Laguna Residence

****
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Chorvatsko, Istrie, Umag
Název ubytování Umag Plava Laguna Residence
Typ ubytování Depandance
Druh zájezdu Pobytové, u moře
Cena za osobu celkem za 9 783 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis ubytování

UbytováníUmag Residence Plava Laguna se nachází necelé 2 km od centra města Umag, ve středisku Punta, u hotelu Umag Plava Laguna, jehož je depandancí a jehož služby hosté plně čerpají. 
Pokoje jsou buď dvoulůžkové (17 m2) bez možnosti přistýlky nebo rodinné (34 m2), což jsou dva dvoulůžkové pokoje propojené vnitřními dveřmi, každý pokoj má svou koupelnu a balkon s pohledem do parku. Všechny pokoje mají klimatizaci/topení, LCD SAT/TV, telefon, minibar (čerpání za úhradu), trezor, koupelnu s vysoušečem vlasů, balkon, bezplatné Wi-Fi připojení k internetu.
Hosté využívají všech služeb hotelu Umag Plava Laguna, kam docházejí i na stravování (švédské stoly; show cooking a tematické večeře jednou týdně v určených termínech).
Kromě restaurace je hostům k dispozici lobby bar, restaurace à la carte, snack bar u bazénu, plážový bar, recepce, směnárna, bankomat, kadeřnický salón, obchod se suvenýry a tiskem, také je zde kongresové centrum. Bezplatně hosté mohou využívat fitness studio a bVybaveníbankomat, bar na pláži, bar u bazénu, bazén dětský venkovní sladká voda, bazén venkovní mořská voda, bazén vnitřní sladká voda, dětská herna, dětský klub, kadeřnictví, konferenční místnost, lehátka u bazénu, lobby-aperitiv bar, prodejna se suvenýry, recepce, restaurace, restaurace á la carte, sauna, služby v sousedním hotelu, směnárna, stánek s novinami, úschovna jízdních kol, večerní hudba, wellness centrum, WI-FI k dispozici dle popisuSport v okolíanimace pro děti, animace pro dospělé, fitness studio, jízdy na banánu, minigolf, plážový volejbal, půjčovna jízdních kol, půjčovna šlapadel, stolní tenis, škola tenisu, tenisové dvorce, vodní sporty, windsurfing

Popis lokality ubytování

do 150 m od moře



Tipy na výlet v okolí

   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.