Valamar Diamant Hotel

****
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Chorvatsko, Istrie, Poreč
Ubytování Valamar Diamant Hotel
Druh zájezdu Pobytové, u moře
Cena za osobu celkem od 13 359 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis ubytování

Výhody nabídky 1Nedaleko historického centra Výhody nabídky 2Fantastické službyVýhody nabídky 3Odpočinková i aktivní dovolenáStřediskoPorečPraha: 820 km, Brno: 680 km, Bratislava: 615 km
 PolohaHotel se nachází na okraji města Poreč, pouze necelé 2 km od historického centra města. Přibližně 10 km od Poreče se nachází město Vrsar a přibližně 35 km město Rovnij.PlážPláž se nachází přibližně 200 m od hotelu a má oblázkovou, skalnatou, dlážděnou a travnatou část. Lehátka a slunečníky za poplatek. Na pláži se také nachází sprchy a převlékací kabinky.VybaveníRecepce, bary, restaurace, bazény, dětská herna, fitness centrum,  knihovna, wellness, parkoviště, nabíjecí stanice elektromobilů, Wi-Fi.UbytováníKlimatizované pokoje jsou vybaveny vlastním soc.zařízením (koupelna se sprchou, WC, vysoušeč vlasů), TV/Sat., telefonem, minibarem, trezorem a Wi-Fi.Nabídka programůSTAY Fit program (od 15.6 do 1.9.)Speciální dětské hotelové programy a kluby*MARO Club: 3-12 let*Teen Club: 12 let+StravaPolopenze - bufetová snídaně a večeře včetně nealkoholických nápojů. Čtyřikrát týdně různé tématické večery.Restaurace MediterraneoVero bar a Pool snack barSport a zábavaHostům jsou k dispozici hotelové bazény - venkovní a vnitřní.Dále je také k dispozici hotelové wellness (sauny, vířivka, odpočinková místnost a wellness programy) -  za poplatek. 
Blízká pláž nabízí možnost pronájmu šlapadel, kajaků, kánoí a motorvého člunu. K dispozici také jízda na banánu a potapěčské centrum. Nedaleko se nachází i hřiště na volejbal a minigolf.
 

V nedalekém centru města Poreč lze obdivovat mnoho historických památek, zejména Eufraziovu baziliku, která je zapsána na seznamu kulturního dědictví UNESCO.InformaceParkování za poplatek 3 EUR/den.Domácí zvířata jsou povolena za poplatek 30 EUR/den.Dětská postýlka je k dispozici za poplatek 5 EUR/den.



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.