Verudela Beach Arena apartmány

****
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Chorvatsko, Istrie, Pula - Verudela
Ubytování Verudela Beach Arena apartmány
Druh zájezdu Pobytové, u moře
Cena za osobu celkem od 10 897 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis ubytování

UbytováníApartmány Arena Verudela Beach (kompletně zrekonstruované v roce 2020) se nacházejí na poloostrově Verudela poblíž Park Plaza Verudela Resort.
Resort je harmonicky zakomponován do borového lesa a středomořské vegetace nabízí ubytování v nových, moderně vybavených apartmánech. Od pláže jsou vzdálené od 10 do 200 m. Podél poloostrova je skvělá možnost procházek středomořským parkem a promenádami. 
Celý poloostrov zahrnuje atraktivní dobře udržované skalnaté a terasovité pláže, oblázkové zátoky oceněné Modrou vlajkou.
Resort nabízí tři otevřené bazény s mořskou vodou a tobogánem, lehátka a slunečníky jsou k dispozici (za poplatek).
Apartmány byly renovovány v roce 2020. Jedná se o apartmánové jednotky uspořádané v řadách po 8 až 12 v přízemí či prvním patře.
Jsou klimatizované a vybavené: SAT/LCD TV ve všech ložnicích a obývacím pokoji, telefonem, trezorem, Wi-Fi, plně vybavenou kuchyní s mikrovlnnou troubou, kávovarem, rychlovarnou konvicí , lednicí s mrazničkou, moderní koupelVybaveníaperitiv bar, bar u bazénu, bazén dětský venkovní mořská voda, bazén venkovní mořská voda, cukrárna, dětská herna, grill společný s ostaními, kadeřnictví, obchody různé, parkování, pizzerie, restaurace á la carte, směnárna, supermarket, tobogánSportanimace pro děti, animace pro dospěléSport v okolígolf, hřiště na volejbal, hřiště pro míčové hry, minigolf, plážový volejbal, potápění, půjčovna jízdních kol, půjčovna šlapadel, squash, stolní tenis, tenisové dvorce, vodní lyžování, vodní sporty

Popis lokality ubytování

do 200 m od moře



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.