Vila Ina (Super First Minute 2024)

***
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Chorvatsko, Ostrov Brač, Supetar
Ubytování Vila Ina (Super First Minute 2024)
Druh zájezdu Pobytové, u moře
Cena za osobu celkem od 11 280 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis stravování

Vlastní. Možnost dokoupení polopenze (cca 25 EUR/den) nebo samostatné večeře (cca 17 EUR/den) v blízkém hotelu Waterman Svpetrvs Resort 4*.

Popis ubytování

UbytováníDvoulůžková studia s možností jedné přistýlky (na vyžádání možnost druhé dítě do 7 let bez nároku na 4.lůžko) se skládají z oddělené ložnice a obývací části s kuchyňským koutem. Součástí studií je koupelna se sprchou, WC a balkon (S2 B) nebo terasa (S2 T) – cenově rozlišeno. Apartmán (AP) až pro 5 osob je umístěn v patře a skládá se ze dvou dvoulůžkových samostatných ložnic, obývací části s gaučem a kuchyňským koutem. Součástí apartmánu je koupelna se sprchou, WC a balkon. Cena apartmánů na vyžádání. Všechna studia a apartmány jsou vybaveny klimatizací (v ceně) a TV-SAT. Kuchyňské kouty jsou zařízeny potřebami pro vaření a stolování, dvojvařičem a lednicí. Ve vile možnost připojení Wi-Fi.Sport a zábavaVodní sporty na pláži, potápěčské centrum, půjčovna aut, skútrů a jízdních kol, v blízkosti se nacházejí tenisové kurty s nočním osvětlením (vše za poplatek). V centru letoviska je spousta restaurací, pizzerií, barů a diskoték.

Popis lokality ubytování

PolohaVila Ina je situována v tiché uličce v západní části letoviska Supetar, pouhých 100 m od oblázkové pláže. Pláž s pozvolným vstupem
do moře je ideální pro rodiny s dětmi. Nachází se zde i tobogán. Centrum městečka je vzdáleno pouze několik minut chůze po pobřežní promenádě.



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.