Plavba po Nilu z Hurghady: Asuán - Luxor 8 Dní

Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Egypt, Hurghada
Název ubytování Plavba po Nilu z Hurghady: Asuán - Luxor 8 Dní
Typ ubytování Hotel
Druh zájezdu Pobytové, u moře
Cena za osobu celkem od 21 490 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis zájezdu

Toužíte poznat Egypt trochu jinak, ale zároveň si chcete odpočinout? Pak je pro vás tahle kombinace ta pravá volba! Skvěle vychytaný program, česky mluvící průvodce a komfortně vybavená loď je samozřejmostí. Prozkoumejte ta nejkrásnější historická místa, ochutnejte místní speciality a užijte si sluníčko!

Popis stravování

All inclusive

Popis ubytování

Poznávací zájezd 11. DEN: Praha - Hurghada Odlet z Prahy, přílet do Hurghady, transfer do hotelu a ubytování v minimálně 4* hotelu s All Inclusive. Podle času příletu možnost výletu do centra Hurghady, nákup suvenýrů a načerpání pravé egyptské atmosféry, popř. si můžete užít komfortu a All Inclusive v hotelu.Poznávací zájezd 22. DEN: Hurghada Užijte si volný čas v minimálně 4* hotelu s All Inclusive (např. King Tut 4* a podobně) v Hurghadě a načerpejte sílu na nezapomenutelnou plavbu a poznání. Možnost fakultativního výletu na safari nebo šnorchlování.Poznávací zájezd 33. DEN: Asuán V brzkých ranních hodinách odjezd autobusem do Asuánu následuje nalodění na 5* komfortně vybavenou výletní loď a oběd. Dále navštívíte chrám Philae, nazývaný „perla Nilu“ či „perla Egypta“. Následuje večeře a nocleh na lodi v Asuánu.Poznávací zájezd 44. DEN: Kom Ombo Brzy ráno možnost fakultativního výletu do Abu Simbel, který je považován za největší chrámový komplex a architektonické dílo starého Egypta. Nebo snídaně na lodi, volný čas a oběd. Dále pak plavba k chrámu Kom Ombo, který navštívíte. Odtud dále vyplouváte do Edfu. Večeře, volný čas a nocleh na lodi v Edfu.Poznávací zájezd 55. DEN: Edfu Po snídani návštěva chrámu Edfu. Poté je oběd. Odtud dále vyplouváte do Luxoru, kde navštívíte chrámy na východním břehu Luxoru, včetně Karnaku, a užijete si nezapomenutelné pohledy na panoramata těchto chrámových komplexů. Následuje večeře a nocleh na lodi v Luxoru.Poznávací zájezd 66. DEN: Hurghada Snídaně, poté prohlídka západního břehu Nilu. V první řadě Údolí králů, s možností návštěvy hrobek faraónů, pokračujete k chrámu královny Hatšepsut, následně k Memnonovým kolosům a nechybí ani návštěva alabastrové dílny, kde budete mít možnost zakoupit si suvenýr. Přesun autobusem do Hurghady, večeře a nocleh.Poznávací zájezd 77. DEN: Hurghada Možnost fakultativního výletu do Káhiry během dne, volný čas, ubytování s All Inclusive, nocleh v hotelu.Poznávací zájezd 88. DEN: Hurghada - Praha Transfer z hotelu v Hurghadě na letiště a odlet do Prahy.Poznávací zájezd 95* VÝLETNÍ LOĎ:

POPIS: recepce, restaurace, střešní bar, obchůdky, bazén s oddělenou částí pro děti, lehátka a slunečníky zdarma
UBYTOVÁNÍ: kajuta, koupelna se sprchou, WC, vysoušeč vlasů, telefon, TV, minibar, balkon nebo terasa
SPORT A ZÁBAVA: Zdarma: večerní programy (hudba apod.), za poplatek: masáže
STRAVOVÁNÍ: All Inclusive: snídaně, obědy a večeře formou bufetu, místní vybrané alkoholické a nealkoholické nápoje (10.00⁠–⁠22.00), víno během obědů a večeří (1 sklenička)



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.