Manava Beach Resort and Spa

*** +
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Francouzská Polynésie, Moorea
Název ubytování Manava Beach Resort and Spa
Typ ubytování Hotel
Druh zájezdu Pobytové, u moře
Cena za osobu celkem od 117 199 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis ubytování

Výhody nabídky 1menší resortVýhody nabídky 2tři menší pláže uzavřené nadvodními bungalovyVýhody nabídky 3bohatý korálový útesVýhody nabídky 4lokální restaurace s výbornou kuchyníStřediskoostrov MooreaPolohaNa ostrov Moorea se dostanete trajektem z ostrova Tahiti, popř. letecky. Transfer z přístavu i z letiště trvá do resortu okolo 10 minut. Ostrov je domovem vzácné černé perly, po které je také resort pojmenován.Resort je ideálně situován poblíž vesnice Maharepa, přibližně 3 kilometry od velkolepého zálivu Cook’s Bay. Na letiště to budete mít deset minut, k přístavu pak patnáct minut. V blízkosti se nachází i golfové hřiště Temae (5 minut), nákupní centrum (5 minut), záliv Opunohu (10 minut), vesnice Tiki (20 minut) a Belvedere s panoramatickým výhledem (10 minut).PlážResort Manava Beach se pyšní atraktivní polohou přímo u laguny, do které i zasahuje díky svým nadvodním bungalovům, které se táhnou podél mola. Pláže tu najdete menší, pokryté jemným bílým pískem.VybaveníResort se může pochlubit dvěma restauracemi pro gurmánské chvíle a barem s terasou, který je ideální pro odpolední občerstvení a osvěžující nápoje. Dále zde najdete další bar, dvě konferenční místnosti, butik a širokou nabídku pozemních i vodních aktivit a výletů. Hotel disponuje vlastním potápěčským centrem, lázeňským centrem a polynéským tatérem. V lázních Manea Spa na vás čekají tradiční polynéské masáže v kombinaci se 100% přírodními produkty. Hotel přispívá také k ochraně životního prostředí a to v podobě „korálových školek“, které umožňují vytvářet kolonie korálů v perfektních ekologických podmínkách.UbytováníUbytování v resortu Manava Beach je rozděleno do několika typů. Buď se můžete ubytovat do dvoupodlažní budovy kde jsou umístěny pokoje s výhledem do zahrady, nebo do samostatných bungalovů s doškovými střechami, které mají své kouzlo. Všechny pokoje jsou vybaveny: klimatizace, větrák, telefon, WiFi zdarma, telefon, minibar, kávovar/ rychlovarná konvice, sejf, žehlička a žehlící prkno, TV a DVD. Pokoj Garden View (44 m2) tyto pokoje jsou umístěny ve dvoupatrové budově v zahradě, cca 50 m od pláže.  Každý pokoj má balkon nebo terasu s krásným výhledem do zahrad. Vstup do pokoje je zezadu budovy, hned u hotelového parkoviště. Garden View Duplex (59 m2) ideální ubytování pro rodiny s dětmi. Opět v dvoupatrové budově v zahradě. Má velikou ložnici s 2 samostatnými postelemi a mezipatro s manželskou postelí. Z balkonu výhled do zahrady. 
Garden Pool bungalov (48 m2). Bungalovy umístěné v zahradě nabízí soukromí oplocené zahrádky a vlastní bazén. Některé bungalovy jde vzájemně propojit přes dveře ze zahrádky. Plážový bungalov (44 m2) má identický interiér jako zahradní bungalov, jen s tím rozdílem že nemá oplocenou zahrádku a bazén, nýbrž leží přímo na pláži. Nadvodní bungalov (48 m2). Interiéry stejné jako u ostatních bungalovů, jen jsou umístěny nad vodou a se skleněným průhledem v podlaze na sledování rybek pod vámi. Vstup z terasy do moře, terasy jsou otočeny na pláž. Nadvodní bungalov Premium pokud preferujete nadvodní bungalov, připlaťte si za tuto kategorii jenž je interiérem stejná, ale je otočená na otevřené moře s nerušenými výhledy a mnohem větším soukromím.StravaMožnost snídaně a polopenze.Sport a zábavaZdarma můžete přímo v resortu vyzkoušet paddle board nebo si půjčit šnorchlovací vybavení a kajak. Potápěči mají základnu diving centra přímo v resortu. Akčnější jedinci se můžou projet na vodním skútru či zkusit jiné motorizované sporty. Pár minut jízdy od resortu je krásné 18-jamkové golfové hřiště. Ostrov Moorea je uzpůsoben i pro výlety na kole, po celé délce pobřeží se táhne kvalitní silnice s odděleným pruhem pro cyklisty. Po náročném dni si můžete dopřát tradiční uvolňující masáž či jinou proceduru v hotelových lázních.
Mezi bezplatné aktivity a vybavení resortu patří: bazén s nekonečným okrajem (696 m²), přilehlé jacuzzi, lehátka a slunečníky, vybavení pro šnorchlování, kajaky a kánoe, stolní tenis, pétanque, badminton, volejbal a „korálová školka“.
 
Placené aktivity zahrnují: hlubokomořský rybolov, potápění, pronájem automobilů a kol, pozorování delfínů a velryb, jízdu na koni, golf, safari v jeepu, vodní lyžování, plavby na katamaránu, vodní skútry, loď s proskleným dnem, parasailing, piknik na malém ostrůvku, soukromou plavbu po laguně, okružní výlet a jízdu na čtyřkolkách.Cena zahrnuje* leteckou dopravu v turistické třídě s přestupem včetně tax a příplatků* transfery v cíli zájezdu (přelet nebo lodní přejezd dle ostrova)* počet nocí dle výběu* stravování v rozsahu uvedeném u ubytovacího zařízení* služby anglicky/francouzsky mluvícího zástupce zahraničního partnera* virtuální český delegát* pojištění dle zák. č. 159/99 Sb.



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.