Aba Village

**
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Itálie, Toskánsko, Scarlino Puntone di Scarlino
Název ubytování Aba Village
Typ ubytování Apartmán
Druh zájezdu Pobytové
Cena za osobu celkem od 2 880 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis zájezdu

Rekreační areál Aba Village se nachází poblíž městečka Scarlino přibližně 500 metrů od moře a je ideálním místem pro strávení klidné dovolené v Toskánsku. Hosté mohou prožít den na pláži, objevovat bohatou historii Toskánska, navštívit golfová hřiště v okolí, jezdeckou školu, tenisové školy či půjčit si loďku. Přibližně 300 m od Aba Village se nachází nový přístav Porto di Scarlino Marina, restaurace, lékárna, obchody.
V resortu je 27 apartmánů, všechny s vlastní koupelnou, klimatizací, TV a vybavenou kuchyňskou linkou. První půjčení povlečení a ručníků při příjezdu zdarma, případná výměna během pobytu za poplatek. Přibližně od poloviny května do konce října (podle počasí) je pro hosty k dispozici bazén. Wifi zdarma.
Povolen pobyt s malým domácím mazlíčkem na vyžádání za poplatek 25 €/týden. Na místě lze zakupit snídaně (servírované) za poplatek cca 8 €/osoba/den.
Trilo/Mansarda (trilo7): obývací místnost s kuchyňským koutem a rozkládacím dvoulůžkem, ložnice s manželským lůžkem a jednolůžkem, lodžie s posezením a ve zvýšeném patře otevřená mansarda s manželským lůžkem. Apartmán v prvním patře s podkrovím, cca 60 m2.

Popis ubytování

Vybaveníbazén, venkovní bazén, parkoviště, zahrádka, wi-fi, pes povolen, golfové hřiště v blízkosti, TV, klimatizace, terasa / balkón, snídaně, větší vila / řadová vilka, apartmán se zahrádkou,



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.