Aparthotel Holiday

** +
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Itálie, Benátsko, Bibione Spiaggia
Ubytování Aparthotel Holiday
Druh zájezdu Pobytové
Cena za osobu celkem od 21 420 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis zájezdu

Aparthotel Holiday se nachází v části Bibione Spiaggia přibližně 50 m od termálních lázní a 150 m od pěší zóny. Jedná se o nedávno postavený, komfortní osmipatrový komplex, který leží přímo na pláži a je určen především rodinám s dětmi a náročnějším klientům. Pro hosty je k dispozici recepce, restaurace, bar, 3 výtahy, WI-FI (zdarma v celém hotelu), zahrada, velký bazén pro dospělé a pro děti, prostorná sluneční terasa, animace a miniclub (během hlavní sezony), dětský koutek, prádelna (za poplatek) a venkovní či kryté parkoviště. Ubytování je možné v jednom ze 130 apartmánů, které jsou vybaveny kuchyňským koutem, sociálním zařízením, TV, trezorem, klimatizací a terasou.
Stravování: pobyt lze objednat buď jen se snídaní (BB) nebo s polopenzí (HB, snídaně + večeře). Na vyžádání možnost dokoupení plné penze (obědy).

Slevy na 3. a 4.lůžko u apartmánu Classic Suite (bilo 4) a na 4., 5. a 6.lůžko u apartmánů Royal (trilo 6) a Panoramic Royal (trilo 6): děti do 5 let zdarma, do 14 let sleva 40% , ostatní sleva 20%.
Type A - Panoramic Royal+BB (trilo3): obývací pokoj s kuchyňským koutem a rozkládacím lůžkem, ložnice s dvoulůžkem a přistýlkou (rozkládací křeslo), pokoj se dvěma lůžky, 2x sociální zařízení a terasa s přímým výhledem na moře. Max. 6 osob (min. 3 plně platící), pobyt se snídaní. Type B - Royal+HB (trilo3): obytná místnost s rozkládacím lůžkem a kuchyňským koutem, ložnice s dvoulůžkem a přistýlkou (rozkládací křeslo), pokoj se dvěma lůžky, 2x sociální zařízení, terasa s bočním výhledem na moře. Max. 6 osob (min. 3 plně platící), pobyt s polopenzí (snídaně + večeře). Type A - Panoramic Royal+FB (trilo3): obývací pokoj s kuchyňským koutem a rozkládacím lůžkem, ložnice s dvoulůžkem a přistýlkou (rozkládací křeslo), pokoj se dvěma lůžky, 2x sociální zařízení a terasa s přímým výhledem na moře. Max. 6 osob (min. 3 plně platící), pobyt s plnou penzí.

Popis ubytování

Vybavenívenkovní bazén, bazén pro děti, parkoviště, zahrádka, wi-fi, bezbariérový přístup, výtah, pes zakázán, TV, trezor, mikrovlnná trouba, klimatizace, terasa / balkón, animace, polopenze, snídaně, pro náročné,



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.