Aparthotel Imperial

** +
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Itálie, Benátsko, Bibione Spiaggia
Ubytování Aparthotel Imperial
Druh zájezdu Pobytové
Cena za osobu celkem od 25 900 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis zájezdu

Apartmánový hotel Aparthotel Imperial se nachází v části Bibione Spiaggia přímo u písečné pláže. Aparthotel nabízí 120 apartmánů umístěných ve 3 částech a je určen především rodinám s dětmi. Pro hosty je k dispozici recepce, restaurace, bar, 3 výtahy, zahrada, posilovna, pračka a sušička na žetony, bazén pro děti a pro dospělé, sluneční terasa, dětský koutek, animace, stolní tenis, WI-FI (zdarma), plážový volejbal a částečně kryté a nekryté parkoviště. Apartmány jsou vybaveny kuchyňským koutem, sociálním zařízením, TV, trezorem, klimatizací a terasou.

Stravování: pobyt jen se snídaní (BB), polopenze (HB, snídaně + večeře) nebo plná penze (FB, snídaně + obědy + večeře).

Slevy na 3. a 4.lůžko u apartmánů Family Suite nebo na 4., 5. a 6.lůžko u apartmánů Family Panoramic: děti do 5 let zdarma, do 14 let sleva 40% , ostatní sleva 20%.
Family Panoramic+BB (trilo3): obytná místnost s rozkládacím dvoulůžkem a kuchyňským koutem, dvě dvoulůžkové ložnice, sociální zařízení, terasa s přímým výhledem na moře. Max. 6 osob (min. 3 plně platící), pobyt se snídaní. Family Panoramic+HB (trilo3): obytná místnost s rozkládacím dvoulůžkem a kuchyňským koutem, dvě dvoulůžkové ložnice, sociální zařízení, terasa s přímým výhledem na moře. Max. 6 osob (min. 3 plně platící), pobyt s polopenzí (snídaně+večeře). Family Panoramic+FB (trilo3): obytná místnost s rozkládacím dvoulůžkem a kuchyňským koutem, dvě dvoulůžkové ložnice, sociální zařízení, terasa s přímým výhledem na moře. Max. 6 osob (min. 3 plně platící), pobyt s plnou penzí (snídaně, obědy a večeře).

Popis ubytování

Vybavenívenkovní bazén, bazén pro děti, parkoviště, dětské hřiště, wi-fi, bezbariérový přístup, výtah, pes zakázán, fitness, TV, trezor, klimatizace, terasa / balkón, animace, polopenze, snídaně, výhled na moře,



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.