Argentario Osa Village

* +
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Itálie, Toskánsko, Orbetello Talamone
Název ubytování Argentario Osa Village
Typ ubytování Kemp
Druh zájezdu Pobytové
Cena za osobu celkem od 2 625 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis zájezdu

Toskánské středisko Argentario Osa Village se nachází v letovisku Talamone, které nabízí ideální dovolenou u moře v kombinaci s přírodou. V blízkosti prochází železniční trať.
V areálu je bazén, bar, restaurace, hřiště (fotbal, volejbal, tenis), ping-pong, dětské hřiště a parkoviště. Kromě toho klienti mohou využívat Wi-Fi ve veřejných prostorech, v hlavní sezoně svoz na pláž a animace (v italštině).
Za poplatek 15 €/den nebo 75 €/týden lze objednat plážový servis (1 slunečník a 1 lehátko/apartmán) - vzdálenost k hotelové pláži s plážovým servisem je cca 4 km.
Pobyt s menším psem povolen za poplatek cca 5 €/den (nutno vyžádat při rezervaci).
K dispozici je ubytování v apartmánech (ceny uvedené za celý apartmán, bez stravování), které jsou vybaveny sociálním zařízením, kuchyňským koutem, klimatizací a TV. Možnost dokoupení polopenze či plné penze (na vyžádání při rezervaci, platí se na místě), polopenze za 28 €/osoba/den a plná penze 40€/osoba/den (děti do 11 let sleva 40%).

Lze objednat také hotelový pokoj bez kuchyňského koutu, s polopenzí (snídaně a večeře) - cena uvedena za osobu, dítě do 3 let zdarma bez nároku na stravu (jídlo se v případě zájmu platí podle jídelního lístku).
V letovisku se vybírá pobytová taxa ve výši cca 1,50 €/den, platí ji povinně každá osoba od 14 let věku. Taxa se vybírá za maximálně 7 po sobě jdoucích nocí.
Premium + BB (trilo6): obývací pokoj s kuchyňským koutem a gaučem nebo přistýlkami pro dvě osoby, manželská ložnice a dvoulůžkový pokoj, sociální zařízení, terasa nebo zahrádka, TV, klimatizace. Apt. Premium (trilo6): Prostorný apartmán Premium pro 6 osob tvoří dvě ložnice (jedna s manželskou postelí, druhá se dvěma samostatnými lůžky), obývací pokoj se dvěma lůžky, vybavený kuchyňský kout, koupelna se sprchou, nebo vanou a soukromá zahrada, nebo teráska s výhledem a posezením. V apartmánu je klimatizace, televize a vkusný nábytek. K internetu se hosté připojí ve vyhrazených Wi-Fi zónách.

Popis ubytování

Vybavenívenkovní bazén, vířivka, parkoviště, dětské hřiště, wi-fi, pes povolen, tenisový kurt, TV, klimatizace, terasa / balkón,



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.