Camping Cisano & San Vito

** +
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Itálie, Benátsko, Bardolino
Název ubytování Camping Cisano & San Vito
Typ ubytování Kemp
Druh zájezdu Pobytové
Cena za osobu celkem od 1 850 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis zájezdu

Camping Cisano & San Vito se nachází přibližně 100 m od jezera a je ideálním místem pro rodiny s dětmi. Kemp se nachází přibližně 2,5 km od Bardolina, 3 km od Lazise, 7 km od zábavního parku Gardaland (v hlavní sezóně je zajištěná doprava zdarma) a Verony 28 km.
Hostům je k dispozici pizzerie/restaurace, bar, zmrzlinárna, market, tabák a bazar, bazény (povinná koupací čepice) pro děti a dospělé se skluzavkami a jacuzzi (otevřené podle počasí, od cca konce dubna do poloviny září v Cisano a od cca začátku června do začátku září v San Vito), animace pro děti a dospělé (cca od půlky května do začátku září), dětské hřiště, fotbalové a volejbalové hřiště, tenisový kurt, venkovní posilovna, mini golf, ping pong. Za poplatek možnost vypůjčit si kolo, využít prádelnu, hernu a WI-FI.

Kemp nabízí ubytování v mobilehomech typu Happy Standard pro max. 6 osob; Happy Premium pro max. 7 osob; Happy Premium Suite pro max. 7. osob. Klimatizace není zahrnutá v ceně a je možnost jí objednat za poplatek 5 €/den.
Uvedené ceny jsou vždy za první 4. ubytované osoby, další jsou za příplatek.

Lze zapůjčit:
povlečení - jednolůžko 15€; dvoulůžko 20€
Mobilehome Happy Easy (trilo4): obývací místnost s kuchyňským koutem a gaučem pro 1 osobu, ložnice s dvoulůžkem, pokoj se 3 lůžky (1 lůžko a palanda nebo 2 lůžka a nad nimi 1 horní lůžko), koupelna, venkovní posezení - stůl s židlemi a dvě lehátka. Maximální obsazenost 5 dospělých a 1 dítě (do 1,50 m a méně než 60 kg). Uvedená cena platí pro max. 4 osoby, případná 5. a 6.osoba za poplatek.

Popis ubytování

Vybavenívenkovní bazén, bazén pro děti, vířivka, parkoviště, venkovní krb, dětské hřiště, wi-fi, pes zakázán, fitness, klimatizace, animace,



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.