Camping Laguna Village

**
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Itálie, Benátsko, Caorle
Název ubytování Camping Laguna Village
Typ ubytování Kemp
Druh zájezdu Pobytové
Cena za osobu celkem od 2 188 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis zájezdu

Camping Laguna Village leží na klidném místě v letovisku Caorle, pouhých 10 m od široké, písečné pláže. Je to ideální místo pro strávení klidné dovolené v přírodě. Od centra Caorle je kemp vzdálený cca 2 km.
Hostům je k dispozici restaurace/pizzerie, snack bar, obchod, bazén pro děti a dospělé (cca od poloviny května do poloviny září, slunečníky a lehátka u bazénu jsou k dispozici za poplatek), mini klub s animacemi pro děti a dospělé (od cca 15/5 do 9/9), dětské hřiště, fotbalové a volejbalové hřiště, plážový volejbal, ping-pong. Za poplatek možnost vypůjčit si kolo nebo využít prádelnu, internet point a WiFI.
Kemp nabízí ubytování v mobilehomech typu Happy Premium pro max. 7 osob. Klimatizace není zahrnutá v ceně a je možno ji objednat za poplatek 5 €/den.
Uvedené ceny jsou vždy za první 4 ubytované osoby, další jsou za příplatek.
Mobilehome Happy Premium (quadri4): obývací pokoj s kuchyňským koutem a pohovkou pro 1 osobu, ložnice s dvoulůžkem, dvě dvoulůžkové ložnice, koupelna; venkovní terasa: sůl s židlemi a dvě lehátka. Na vyžádání za příplatek možnost 5., 6. a 7. osoby.

Popis ubytování

Vybaveníbazén, venkovní bazén, bazén pro děti, vířivka, parkoviště, zahrádka, dětské hřiště, wi-fi, pes zakázán, TV, klimatizace, terasa / balkón, animace, apartmán se zahrádkou, vilka / dvojvilka,



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.