Camping Residence Village

** +
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Itálie, Benátsko, Cavallino-Treporti
Název ubytování Camping Residence Village
Typ ubytování Kemp
Druh zájezdu Pobytové
Cena za osobu celkem od 1 610 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis zájezdu

Oblíbené prázdninové středisko Camping Residence Village se nachází mezi letovisky Cavallino a Lido di Jesolo, pouhých 10 m od písečné pláže s zábavním hradem pro děti. Centrum Cavallina je vzdálené cca 2.5 km.
Kemp nabízí hostům prožití příjemné dovolené ve znamení zábavy a relaxace. Je vhodný pro rodiny s dětmi.
Hostům je k dispozici recepce, wifi připojení (za poplatek), restaurace, pizzerie, bar, obchod, bazén pro dospělé a děti včetně vodních atrakcí (cca od konce května do konce srpna), whirpool, sluneční terasa se slunečníky a lehátky (za poplatek), aerobic, hřiště na fotbal a volejbal, stolní tenis, tenisové kurty, animační programy (cca 31/5-30/8), večerní programy, diskotéka. Cca 4 km od kempu se nachází golfové hřiště (za poplatek).
Kemp nabízí ubytování v mobilehomech až 6 osob. Uvedené ceny jsou vždy za první 4 ubytované osoby, další za příplatek. Klimatizace není zahrnutá v ceně a v případě zájmu se platí na místě -cca 5 €/den.

Lze zapůjčit povlečení - jednolůžko 15€; dvoulůžko 20€.
Mobilehome Happy Easy (trilo4): obývací místnost s kuchyňským koutem a místem na spaní pro 1 osob, ložnice s dvoulůžkem, pokoj s 3 lůžky (1 lůžko a palanda nebo 2 lůžka a 1 vyklápěcí lůžko), koupelna, venkovní posezení - stůl s židlemi a dvě lehátka. Maximální obsazenost 5 dospělých a 1 dítě (do 1,50 m a méně než 60 kg). Uvedená cena platí pro max. 4 osoby, případná 5. a 6.osoba za poplatek.

Popis ubytování

Vybavenívenkovní bazén, bazén pro děti, vířivka, parkoviště, dětské hřiště, wi-fi, pes zakázán, tenisový kurt, golfové hřiště v blízkosti, klimatizace, animace, vodní atrakce,



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.