Camping Sabbiadoro

**
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Itálie, Friuli-Venezia Giulia, Lignano Sabbiadoro Sabbiadoro
Název ubytování Camping Sabbiadoro
Typ ubytování Kemp
Druh zájezdu Pobytové
Cena za osobu celkem od 2 520 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis zájezdu

Oblíbený kemp Sabbiadoro se nachází v letovisku Lignano Sabbiadoro přibližně 300 - 500 m od písečné pláže, kousek od centra letoviska a nedaleko zábavního parku Parco Junior. Pro hosty je k dispozici restaurace, supermarket, wifi zdarma, animace, mini klub, posilovna, dětské hřiště, prádelna za poplatek (cca 3 €/žeton), půjčovna kol (cca 9 €/den), tenisové kurty za poplatek, ping-pong a plážový volejbal.
Děti i dospělí pak uvítají vodní park (povinná koupací čepice), který byl v roce 2020 rozšířen: bazén s hydromasáží, poloolympijský bazén, krytý vyhřívaný bazén pro děti se skluzavkou a pomalá řeka.
Mobilehomy mají vlastní sociální zařízení, klimatizaci, trezor, venkovní posezení (typ F plus, H, L a F) a parkovací místo. Typ F plus má navíc TV a mikrovlnnou troubu.
Na vyžádání možnost pobytu s pejskem za poplatek.
Type G basic (trilo5): mobilhome cca 13 m2 + veranda 12 m2, bez klimatizace. Dvoulůžková ložnice s ventilátorem, pokojík pro děti s palandou a 3.lůžkem, trezor, koupelna se sprchou a wc, venkovní veranda s kuchyňským koutem. Vhodné pro max. 3 dospělé a 2 děti. Type H plus Eco (bilo2): mobilhome cca 12 m2, denní místnost s kuchyňským koutem a gaučem, ložnice s dvoulůžkem, koupelna s wc a sprchou, TV, klimatizace, mikrovlnná trouba a venkovní posezení se slunečníkem. Uvedená cena je za 2 osoby, za poplatek moožnost postlýky pro dítě (rozkládací stůl/sedačka - cca 80x170cm).

Popis ubytování

Vybavenívenkovní bazén, vnitřní bazén, bazén pro děti, vířivka, parkoviště, dětské hřiště, wi-fi, pes povolen, fitness, TV, klimatizace, animace,



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.