Camping Village Internazionale Manacore

** +
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Itálie, Apulie, Peschici
Název ubytování Camping Village Internazionale Manacore
Typ ubytování Kemp
Druh zájezdu Pobytové
Cena za osobu celkem od 1 430 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis zájezdu

Camping Village Internazionale Manacore leží na poloostrově Gargano nad zátokou Manacore, mezi městy Peschici (10 km) a Vieste (15 km). Přímo na kemp navazuje pláž s jemným pískem a pozvolným vstupem do vody, plážový servis v ceně (1 sada pro mobilhome: slunečník, lehátko a křesílko).
Pro hosty je k dispozici recepce, restaurace/pizzerie a bar, supermarket a obchod, prádelna (na žetony), WiFi u recepce, kadeřnictví a kosmetika.
V resortu je bazén se skluzavkami pro děti a panoramatický bazén s výhledem na moře pro dospělé, slunečníky a lehátka u bazénu za příplatek. Bazény jsou otevřeny přibližně od 20.05. do 20.09., povinné koupací čepice.
Kemp nabízí širokou škálu aktivit pro děti i dospělé: dětské hřiště, fotbal, volejbal, plážový volejbal a basketbal, za příplatek tenisový kurt, stolní tenis a půjčovna šlapadel a kánoí.
Lze zapůjčit povlečení - jednolůžko 15 €; dvoulůžko 20 €.

Na vyžádání možnost pobytu s malým psem za poplatek 8 €/den + 20 €/dezinfekce, platí se na místě na místě. Vždy nutno ověřit hned při poptávce, do kempu pustí jen omezený počet psů a pouze některé rasy. Pes musí mít mikročip, pas a očkovací průkaz.
MH Happy Relax (trilo4): obývací pokoj s kuchyňským koutem a místem na spaní pro 1 osobu, ložnice s dvoulůžkem, pokoj s palandou a vysouvacím lůžkem, soc. zařízení, venkovní posezení. Maximální obsazenost 5 dospělých a 1 dítě (do 1,50 m a méně než 60 kg). Uvedená cena platí pro max. 4 osoby, případná 5. a 6.osoba za poplatek.

Popis ubytování

Vybavenívenkovní bazén, bazén pro děti, parkoviště, dětské hřiště, wi-fi, pes povolen, tenisový kurt, klimatizace, animace,



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.