Camping Village L´Ultima Spiaggia

** +
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Itálie, Sardinie, Bari Sardo Planargia
Název ubytování Camping Village L´Ultima Spiaggia
Typ ubytování Kemp
Druh zájezdu Pobytové
Cena za osobu celkem od 3 570 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis zájezdu

Camping Village L’Ultima Spiaggia se nachází v borovém lese přímo u pláže. Kemp leží na východním pobřeží Sardinie, v provincii Ogliastra.
Pro hosty jsou zde čtyři bazény propojené vodopády (dva dětské bazény s lagunami a dva dospělé bazény, z nichž jeden má vířivku), lehátka dle dostupnosti.
Kemp nabízí dětské hřiště, animace během hlavní sezóny (v italštině), sportovní vyžití - fotbalové hřiště, plážový volejbal, tenis, stolní tenis, umělá lezecká stěna, za poplatek půjčení jízdních kol.
Hosté mohou využívat recepci, pizzerii/restauraci, bar, cukrárnu, supermarket, trafiku, tabák, v kempu je také prádelna na mince a WiFi za poplatek.
Na oblázkovou pláž se lze dostat přímo z kempu, možnost zakoupit plážový servis.
Na místě povinně platí klubová karta 3 €/osoba/den (kromě dětí do 4.99 let).
Lze zapůjčit povlečení: jednolůžko 15€; dvoulůžko 20€.

Na vyžádání povolen pobyt s pejskem (1 pejsek/mobilehome, pouze některé rasy) za poplatek 12 €/den + 20 €/dezinfekce. Pejsek musí mít mikročip, pas a očkovací průkaz.
Mobilhome Happy Relax (trilo4): obývací pokoj s kuchyňským koutem a místem na spaní pro 1 osobu, ložnice s dvoulůžkem, pokoj s palandou a vysouvacím lůžkem, soc. zařízení, venkovní posezení. Maximální obsazenost 5 dospělých a 1 dítě (do 1,50 m a méně než 60 kg). Uvedená cena platí pro max. 4 osoby, případná 5. a 6.osoba za poplatek.

Popis ubytování

Vybavenívenkovní bazén, bazén pro děti, vířivka, parkoviště, dětské hřiště, wi-fi, pes povolen, tenisový kurt, klimatizace, animace,



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.