Camping Village Mare Pineta

**
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Itálie, Friuli-Venezia Giulia, Duino Aurisina Sistiana
Název ubytování Camping Village Mare Pineta
Typ ubytování Kemp
Druh zájezdu Pobytové
Cena za osobu celkem od 3 920 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis zájezdu

Camping Village Mare Pineta se nachází na panoramatickém místě v lokalitě Sistiana, jen několik kilometrů od Terstu. Kemp má ideální polohu v zálivu Sistiana, moře v této části pobřeží je jasné a modré, okolní krajina se vyznačuje útesy a kopce pokrývá bujná vegetace. Tato oblast je ideálním výchozím bodem pro objevování okolí. Pláž s oblázky je vzdálená asi 2000 metrů a k dispozici je odvoz z/na pláž pro hosty zdarma.
Hostům je k dispozici bazén - v provozu podle počasí přibližně od poloviny května do konce září (povinná koupací čepice, lehátka za poplatek), bar, restaurace (v sezóně 2024 není v provozu), obchod, animátoři, prádelna (za poplatek), wifi (za poplatek). Pro děti je zde dětské hřiště a miniclub. Možnost na místě přikoupit stravování.
Možnost pobytu s malým psem za poplatek, nutno předem vyžádat při rezervaci (pouze v Baia Lux a baia Comfort, do ostatních typů nesmí).
Baia Comfort (trilo4): mobilhome pro max. 4 osoby, cca 20 m2. Obytná místnost s kuchyňským koutem, TV, dvoulůžková ložnice a pokojík se dvěma lůžky, koupelna s WC a sprchou, WC.

Popis ubytování

Vybavenívenkovní bazén, parkoviště, zahrádka, dětské hřiště, wi-fi, pes povolen, tenisový kurt, TV, klimatizace, animace,



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.