Camping Village Misano

**
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Itálie, Emilia-Romagna, Misano Adriatico
Název ubytování Camping Village Misano
Typ ubytování Kemp
Druh zájezdu Pobytové
Cena za osobu celkem od 2 783 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis zájezdu

Turistický areál Camping Village Misano leží hned u moře (od pláže jej odděluje pouze místní silnice) v klidné části Misano Adriatico, mezi letovisky Riccione a Cattolica. Nedaleko se nachází také turistický přístav a v dojezdové vzdálenosti také známé italské zábavní parky Oltremare, Aquafan, Acquario di Cattolica a o něco dál i Mirabilandia.
Pro hosty je k dispozici sportovní hřiště, tenisový kurt, ping pong (za poplatek), společná prádelna, najdete tady také minimarket a nechybí ani dětské hřiště (zdarma), v hlavní sezóně zde navíc probíhají různé animační programy (v italštině). Kemp nabízí několik typů mobilhomů, všechny však mají dvě ložnice, sociální zařízení, kuchyňský kout, klimatizaci a TV.
Při příjezdu se skládá vratná kauce ve výši 50 € za osobu (včetně dětí), dále se platí povinný poplatek za závěrečný úklid 50 € za apartmán (v případě neuklizeného kuchyňského koutu dalších 30-50 € navíc).

Naši klienti mají již v ceně wifi připojení ve společných prostorách (recepce, bar), sportovní hřiště na plážový volejbal a tenis, volnou pláž bez plážového servisu.

Spotřeby jsou již zahrnuty v ceně (25 KW elektrické energie a 2 000 l vody/týden). V případě vyšší spotřeby se hradí na místě příslušný poplatek.

Pobyt lze také objednat s nástupním dnem v neděli (dostupnost a cena na vyžádání). Uvedené ceny neplatí v období konání Moto GP (ceny na vyžádání).

Pobyt s pejskem/kočičkou je povolen na vyžádání (za poplatek).

Na místě se povinně platí pobytová taxa ve výši cca 0.50 €/os./noc.
MH Standard (trilo4): obývací místnost s kuchyňským koutem, dvoulůžková ložnice a pokojík se dvěma lůžky, TV, sociální zařízení, zastřešená dřevěná venkovní terasa s posezením, parkovací místo v areálu villaggia. Max pro 4 osoby. Bez klimatizace. Zvířata nejsou povolena.

Popis ubytování

Vybaveníparkoviště, zahrádka, venkovní krb, dětské hřiště, wi-fi, pes povolen, tenisový kurt, TV, klimatizace, terasa / balkón, animace, větší vila / řadová vilka, apartmán se zahrádkou, vilka / dvojvilka, Family hotel,



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.