Camping Village Paestum

** +
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Itálie, Kampánie, Capaccio Paestum Paestum
Název ubytování Camping Village Paestum
Typ ubytování Kemp
Druh zájezdu Pobytové
Cena za osobu celkem od 1 600 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis zájezdu

Camping Village Paestum leží uprostřed píniového háje přibližně 500 m od písečné pláže, 33 km od města Salerno a cca 10 km od archeologické lokality Paestup.
Pro hosty je k dispozici recepce, restaurace/pizzerie a bar, malý obchod, prádelna za poplatek, WiFi zóna (zdarma 1 hodina denně, více za příplatek), dětské hřiště, miniclub a juniorclub (v italštině), v červenci a srpnu večerní představení, sportovní hřiště a tenisový kurt za poplatek.
Kemp má velký bazén pro dospělé, malý bazén pro děti s baby tobogánem a bazén ,,laguna" pro děti se čtyřmi skluzavkami. Bazény jsou otevřené přibližně od poloviny května do začátku září, povinná koupací čepice, sluneční terasa zdarma, lehátka a slunečníky u bazénu za poplatek
Během hlavní sezony ve vybraných časech jezdí plážový minibus, vstup na pláž je zdarma, plážový servis (lehátka a slunečníky) za poplatek.
Lze zapůjčit povlečení - jednolůžko 15€; dvoulůžko 20€.
MH Happy Easy (trilo4): obývací místnost s kuchyňským koutem a gaučem pro 1 osobu, ložnice s dvoulůžkem, pokoj se 3 lůžky (1 lůžko a palanda nebo 2 lůžka a nad nimi 1 horní lůžko), koupelna, venkovní posezení - stůl s židlemi a dvě lehátka. Maximální obsazenost 5 dospělých a 1 dítě (do 1,50 m a méně než 60 kg). Uvedená cena platí pro max. 4 osoby, případná 5. a 6.osoba za poplatek.

Popis ubytování

Vybavenívenkovní bazén, bazén pro děti, parkoviště, dětské hřiště, wi-fi, pes zakázán, tenisový kurt, klimatizace, animace, vodní atrakce,



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.