Camping Village Pino Mare

** +
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Itálie, Friuli-Venezia Giulia, Lignano Sabbiadoro Riviera
Název ubytování Camping Village Pino Mare
Typ ubytování Kemp
Druh zájezdu Pobytové
Cena za osobu celkem od 4 142 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis zájezdu

Pěkný moderní kemp Camping Village Pino Mare se nachází uprostřed zeleně přímo u pláže v Lignano - Riviera. Nabízí ubytování v mobilhomech několika kategorií - všechny s venkovním posezením a klimatizací, velký bazén se slanou vodou pro dospělé a děti s vodními atrakcemi (nutná koupací čepice), wellness centrum za poplatek (děti mají povolený vstup pouze k dětskému bazénku) a animační programy během hlavní sezóny (v italštině), dětský koutek, posilovna, hřiště a tenisové kurty (za poplatek), internet point na recepci. V areálu je také prádelna na žetony, restaurace s barem a obchod.
Pobyt s malým pejskem je povolen za poplatek cca 5-7 €/den (liší se podle sezóny, nesmí na pláž), platí se na místě, nutno vyžádat předem.
V ceně je i předplatné na klimatizaci 10 hod/den, další se připlácí 1 €/hod. Cena dále zahrnuje parkovací místo pro 1 auto a plážový servis - slunečník + 2 křesílka na pláži. Při příjezdu se na místě platí povinný poplatek za závěrečný úklid.
MH Deluxe (quadri6): nový velmi pěkný mobilhome o ploše cca 55 m2, umístěný cca 300-450 m od pláže - obývací místnost s kuchyňským koutem, pokoj s manželskou postelí a koupelnou s WC a hydromasážním sprchovým koutem, pokoj s 2 lůžky a koupelnou s WC a hydromasážním sprchovým koutem, pokoj s palandou a WC, TV, mikrovlnná trouba, krytá terasa a venkovní posezení

Popis ubytování

Vybavenívenkovní bazén, bazén pro děti, parkoviště, zahrádka, venkovní krb, dětské hřiště, wi-fi, pes povolen, fitness, wellness, tenisový kurt, golfové hřiště v blízkosti, TV, klimatizace, terasa / balkón, animace, pro náročné, vodní atrakce, apartmán se zahrádkou, vilka / dvojvilka, Dobíjecí stanice,



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.