Club degli Amici

**
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Itálie, Lazio, Montalto di Castro
Název ubytování Club degli Amici
Typ ubytování Kemp
Druh zájezdu Pobytové
Cena za osobu celkem od 3 060 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis zájezdu

Kemp s bungalovy Club degli Amici se rozkládá na klidném místě uprostřed toskánské přírody, několik km od městeček Montalto di Castro a Montalto Marina, od pláže s tmavým pískem jej odděluje pouze pruh piniového lesa. Za nákupy a zábavou nutno dojet autem.
V areálu je recepce, restaurace s barem, pizzerie, prádelna, market, společný gril, Wi-Fi zdarma, sportovní hřiště (fotbal, volejbal, basketbal), ping-pong, dětské hřiště, parkoviště. Během hlavní sezony mohou hosté také využívat animační program (v IT), kanoe a vodní šlapadla, tenisový kurt a plážový servis (slunečník a 2 lehátka/apartmán).
Na vyžádání je povolen pobyt s menším pejskem (poplatek 30 €/týden) a je možné i využití agility dráhy pro psy (přímo ve villaggiu) a nedalekou psí pláž.
Možnost dokoupení polopenze či plné penze (na vyžádání při rezervaci, platí se na místě), polopenze za 20 €/osoba/den a plná penze 33 €/osoba/den (děti do 10 let sleva 40%).

Kromě termínů od 04.07 do 31.08 lze objednat zkrácený nebo prodloužený pobyt (min. 3 noci).
Villino Bilo (bilo4): obývací pokoj s kuchyňským koutem a dvěma přistýlkami, dvoulůžková ložnice, koupelna, veranda s posezením, klimatizace. Na vyžádání možnost 5.lůžka za poplatek 480 Kč/den.

Popis ubytování

Vybaveníparkoviště, venkovní krb, dětské hřiště, wi-fi, pes povolen, tenisový kurt, klimatizace, animace,



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.