El Bahira Camping Village

** +
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Itálie, Sicílie, San Vito Lo Capo
Název ubytování El Bahira Camping Village
Typ ubytování Kemp
Druh zájezdu Pobytové
Cena za osobu celkem od 1 530 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis zájezdu

El Bahira Camping Villagge se nachází v severozápadní části ostrova Sicílie, přibližně 5 km od městečka San Vito Lo Capo. Je to ideální místo pro ty, kteří si chtějí odpočinout od každodenního ruchu města. Kemp přímo navazuje na skalnatou, písečnou pláž, místy s kamínky.
Hostům je k dispozici recepce, restaurace, pizzerie, bar, obchod, internetový koutek, wi-fi, bazén pro dospělé a děti (povinná koupací čepice), slunečníky a lehátka u bazénu (za poplatek, omezený počet), animační programy (červen-září), prádelna (za poplatek), krb, stolní tenis, fotbalové hřiště, plážový volejbal, tenisové kurty. Půjčovna kol a potápěčské centrum (za poplatek).
Lze zapůjčit povlečení: jednolůžko 15€; dvoulůžko 20€.
Mobilehome Happy Easy (trilo4): obývací místnost s kuchyňským koutem a gaučem pro 1 osobu, ložnice s dvoulůžkem, pokoj se 3 lůžky (1 lůžko a palanda nebo 2 lůžka a nad nimi 1 horní lůžko), koupelna, venkovní posezení - stůl s židlemi a dvě lehátka. Maximální obsazenost 5 dospělých a 1 dítě (do 1,50 m a méně než 60 kg). Uvedená cena platí pro max. 4 osoby, případná 5. a 6.osoba za poplatek.

Popis ubytování

Vybavenívenkovní bazén, bazén pro děti, parkoviště, venkovní krb, dětské hřiště, wi-fi, pes zakázán, tenisový kurt, klimatizace, animace,



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.