Holiday Club Residence

**
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Itálie, Abruzzo, Alba Adriatica
Název ubytování Holiday Club Residence
Typ ubytování Apartmán
Druh zájezdu Pobytové
Cena za osobu celkem od 1 925 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis zájezdu

Holiday Club Residence leží v centrální části letoviska Alba Adriatica, přibližně 500 m od pláže. Pro hosty jsou k dispozici dva bazény (v provozu přibližně 10/6 - 16/9) - jeden se skluzavkou a druhý s hydromasáží, sluneční terasa, společná zahrada s grilem, stůl na pingpong a dětské hřiště. Wifi zdarma, prádelna a půjčovna kol za poplatek, nehlídané parkoviště zdarma.
Pobyt s pejskem (malá či střední velikost, nesmí do společných prostor) je možný za poplatek 50 €/týden, platí se na místě - nutno nahlásit při rezervaci.
Apartmány jsou rozděleny ve třech budovách a během zimy 2020 prošly kompletní renovací, všechny mají vybavený kuchyňský kout, koupelnu s fénem, klimatizaci/topení, TV, sušák na prádlo a balkon (některé s výhledem do zahrady).
Trilo 6 (trilo6): obývací místnost s kuchyňským koutem a gaučem pro dvě osoby, dvoulůžková ložnice, pokoj s gaučem pro dvě osoby, koupelna a balkon.

Popis ubytování

Vybaveníbazén, venkovní bazén, bazén s hydromasážemi, parkoviště, venkovní krb, wi-fi, pes povolen, TV, klimatizace, terasa / balkón,



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.