Hotel Adlon

** +
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Itálie, Benátsko, Jesolo Lido di Jesolo - centro
Ubytování Hotel Adlon
Druh zájezdu Pobytové
Cena za osobu celkem od 9 660 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis zájezdu

Hotel Adlon se nachází v centru letoviska Lido di Jesolo, přímo u písečné pláže. Pro hosty je k dispozici recepce, výtah, restaurace, bar, velká terasa, bazén pro dospělé a bazén pro děti, parkoviště (do vyčerpání kapacity, nelze rezervovat předem), TV místnost, miniklub (od poloviny června do poloviny září). V přízemí hotelu je možnost Wi-Fi zdarma. V ceně je zahrnut plážový servis (2 křesílka + slunečník/pokoj).
Na vyžádání jsou k dispozici rodinné pokoje (dva propojené pokoje se společným sociálním zařízením, info o ceně v CK) a také několik pokojů pro vozíčkáře.
Pobyt s pejskem do 10 kg povolen za poplatek 8 €/den, nutno vyžádat při rezervaci.
Stravování formou polopenze: snídaně formou bufetu, večeře výběr z menu a zeleninový bufet.

Slevy na 3. a 4. lůžko: dítě do 2 let bez nároku na služby zdarma, děti do 7 let sleva 50%, děti do 13 let sleva 30 %, ostatní sleva 10%.

Povinně se platí pobytová taxa ve výši 1,50 €/os./den (děti do 12 let zdarma).
DBL + BB (double2): dvoulůžkový pokoj s možností dvou přistýlek, sociální zařízení, balkón, boční výhled na moře, klimatizace, TV, trezor, minibar, telefon, fén, Wi-Fi připojení DBL + HB (double2): dvoulůžkový pokoj s možností dvou přistýlek, sociální zařízení, balkón, boční výhled na moře, klimatizace, TV, trezor, minibar, telefon, fén, Wi-Fi připojení DBL + FB Seaview (double2): dvoulůžkový pokoj s možností dvou přistýlek, sociální zařízení, balkón, přímý výhled na moře, klimatizace, TV, trezor, minibar, telefon, fén, Wi-Fi připojení

Popis ubytování

Vybavenívenkovní bazén, bazén pro děti, parkoviště, wi-fi, bezbariérový přístup, výtah, pes povolen, TV, trezor, klimatizace, terasa / balkón, polopenze, výhled na moře,



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.