Hotel Blumen

**
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Itálie, Emilia-Romagna, Rimini Viserba
Ubytování Hotel Blumen
Druh zájezdu Pobytové
Cena za osobu celkem od 4 760 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis zájezdu

Hotel Blumen se nachází v přímořské části Rimini – Viserba, přímo u pláže.
Hostům je k dispozici recepce, restaurace, bar, konferenční prostory, TV místnost, výtah a Wi-Fi zdarma (ve veřejných prostorech a na pokojích), parkoviště za poplatek.
Na vyžádání za příplatek lze rezervovat pokoj s klimatizací nebo pokoj s výhledem na moře. K dispozici jsou také propojené a bezbariérové pokoje.
Pobyt s malým pejskem povolen za poplatek, nutno vyžádat při rezervaci.

Stravování formou polopenze (HB, snídaně a večeře), možnost objednání pobytu pouze se snídaní (BB) nebo s plnou penzí (FB).
QUAD + HB (double2): dvoulůžkový pokoj s možností až dvou přistýlek (palanda), sociální zařízení, balkon, fén, trezor, TV, telefon, klimatizace (na vyžádání za poplatek), wi fi, postranní výhled na moře. QUAD + BB (double2): dvoulůžkový pokoj s možností až dvou přistýlek (palanda), sociální zařízení, balkon, fén, trezor, TV, telefon, klimatizace (na vyžádání za poplatek), wi fi, postranní výhled na moře. QUAD + FB (double2): dvoulůžkový pokoj s možností až dvou přistýlek (palanda), sociální zařízení, balkon, fén, trezor, TV, telefon, klimatizace (na vyžádání za poplatek), wi fi, postranní výhled na moře.

Popis ubytování

Vybaveníparkoviště, wi-fi, výtah, pes povolen, TV, trezor, klimatizace, terasa / balkón, polopenze, výhled na moře,



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.