Hotel Cirene

**
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Itálie, Emilia-Romagna, Rimini Marina centro
Ubytování Hotel Cirene
Druh zájezdu Pobytové
Cena za osobu celkem od 3 420 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis zájezdu

3* hotel Cirene se nachází v Marina Centro di Rimini, přibližně 300 metrů od pláže a v blízkosti mnoha obchodů, barů a restaurací.
Hotel má celkem 40 pokojů, recepci, bar, restauraci, výtah a rodinné pokoje (na vyžádání). Wi-Fi je k dispozici za příplatek.
Pokoje mají vlastní koupelnu, některé balkon (není zaručeno), klimatizaci, trezor, sprchu, fén, TV, telefon a Wi-Fi (za poplatek). Dětská postýlka zdarma (na vyžádání). Čtyřlůžkové pokoje mohou být vybaveny patrovou postelí.

Servírovaná snídaně (bez bufetu)
Polopenze: Snídaně servírovaná (bez bufetu) - Večeře s výběrem z menu + zeleninový bufet
Plná penze: Snídaně servírovaná (bez bufetu) - Oběd s výběrem z menu + zeleninový bufet - Večeře s výběrem z menu + zeleninový bufet
Malá domácí zvířata zdarma (vždy na vyžádání) a v souladu s hotelovými pravidly.
TPL ECO + BB (triple3): Pokoje Economy jsou dokonalou kombinací pohodlí a jednoduchosti. Jsou menší než pokoje Classic, ale mají všechny hlavní služby včetně klimatizace, trezoru a Wi-Fi, jen s tím rozdílem, že mají koupelnu s jednoduchou sprchou. Jsou k dispozici s balkonem nebo bez.

Popis ubytování

Vybaveníparkoviště, wi-fi, výtah, pes povolen, TV, trezor, klimatizace, terasa / balkón, polopenze, plná penze, snídaně,



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.