Hotel Cosmos

**
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Itálie, Emilia-Romagna, Rimini Rivazzurra
Ubytování Hotel Cosmos
Druh zájezdu Pobytové
Cena za osobu celkem od 6 600 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis zájezdu

Hotel Cosmos leží ve městě Rimini, oblasti Rivazzura, přibližně 300 metrů od písečné pláže. V okolí najdeme také restaurace a bary.
Pro hosty je k dispozici 39 pokojů, recepce, bar, restaurace, výtah, venkovní bazén a bezplatné Wi-Fi připojení. Cca 200 metrů od hotelu se nachází placené parkoviště (bez garance místa, za poplatek na místě).

Stravování: snídaně (BB), polopenze (HB), polopenze s nápoji a plážovým servisem(HBB), plná penze (FB) a all inclusive (AI).

Snídaně probíhají formou bufetu, obědy a večeře jsou menu s výběrem + zeleninový bufet.
V případě stravy formou HB, voda k jídlu neomezeně, v případě HBB je kromě vody nabízeno víno – ¼ l na osobu k jídlu a plážový servis (1 slunečník a 2 lehátka, nebo 1 lehátko v případě pobytu jednotlivce).
V případě stravy formou FB, voda k jídlu neomezeně, v případě AI je kromě vody nabízeno víno – ¼ l na osobu k jídlu a plážový servis (1 slunečník a 2 lehátka, nebo 1 lehátko v případě pobytu jednotlivce).

Zvířata povolena na vyžádání a za poplatek.
DBL Standard + BB (double2): Dvoulůžkový pokoj s koupelnou se sprchou, balkónem, klimatizací, trezorem, fénem (za vyžádání), TV, telefonem a Wi-Fi připojením. Na vyžádání je možné zajistit do pokoje dětskou postýlku. DBL Standard + HB (double2): Dvoulůžkový pokoj s koupelnou se sprchou, balkónem, klimatizací, trezorem, fénem (za vyžádání), TV, telefonem a Wi-Fi připojením. Na vyžádání je možné zajistit do pokoje dětskou postýlku. DBL Standard + FB (double2): Dvoulůžkový pokoj s koupelnou se sprchou, balkónem, klimatizací, trezorem, fénem (za vyžádání), TV, telefonem a Wi-Fi připojením. Na vyžádání je možné zajistit do pokoje dětskou postýlku. DBL Standard + AI (double2): Dvoulůžkový pokoj s koupelnou se sprchou, balkónem, klimatizací, trezorem, fénem (za vyžádání), TV, telefonem a Wi-Fi připojením. Na vyžádání je možné zajistit do pokoje dětskou postýlku.

Popis ubytování

Vybaveníbazén, venkovní bazén, parkoviště, wi-fi, výtah, pes povolen, TV, trezor, klimatizace, terasa / balkón, polopenze, snídaně,



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.