Hotel Due Mari

** +
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Itálie, Emilia-Romagna, Rimini Miramare
Ubytování Hotel Due Mari
Druh zájezdu Pobytové
Cena za osobu celkem od 8 152 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis zájezdu

Čtyřhvězdičkový hotel Due Mari v Miramare nedávno změnil svůj vzhled i majitele. Jedná se o hotel se službami pro celou rodinu, aby si děti i dospělí užili skvělou dovolenou. Noví majitelé, kteří mají bohaté zkušenosti v oboru, se rozhodli řídit hotel sami.
Tato změna vedení iniciovala kompletní rekonstrukci (v roce 2020) mnoha prostor, aby byl váš pobyt příjemnější než kdykoli předtím. Proto máte k dispozici nový bazén s vířivkou, nový bar a novou vstupní halu.
Dnes v hotelu Due Mari najdete vřelou a příjemnou atmosféru. To z něj spolu s novými službami dělá ideální místo pro strávení vaší dovolené.
Poloha našeho čtyřhvězdičkového hotelu v Rimini na břehu moře je tím nejlepším předpokladem pro vaše dny volna. Probudíte se s výhledem na moře a pak už jen pár kroků a jste na pláži. Nyní máte také přístup k autobusové lince metra podél pobřeží, což je velká novinka roku 2020. Zastávka Metromare se nachází pouhých 200 metrů od hotelu. Za pár minut jste tedy v centru Rimini a Riccione, aniž byste si museli brát auto a starat se o parkování.
Samotná oblast Miramare dostává novou podobu, najdete zde pěknou pěší promenádu.
Přestože jste u moře, pobyt v hotelu v Rimini s krásným bazénem vám dovolenou ještě více zpříjemní. Pokud je bazén vyhřívaný, můžete se v něm koupat už od května až do prvních podzimních dnů. Kdykoli budete chtít strávit den jinak nebo když bude moře pro vaše děti příliš bouřlivé, zastavte se u našeho bazénu o rozměrech 12 x 6 m, který byl kompletně zrekonstruován. K dispozici je také nová vířivka. Je ideální pro zábavné hry ve vodě s vašimi dětmi a zároveň vám umožní zažít chvíle naprosté relaxace. V prostoru pro opalování na okraji bazénu, nově zrekonstruovaném, najdete lehátka a slunečníky. Zde si můžete užívat slunce, číst si dobrou knihu nebo prostě jen odpočívat.

Služba all inclusive zahrnuje: snídaně formou bufetu, oběd výběr z menu + salátový bufet, večeře výběr z menu + salátový bufet, voda, víno a nealkoholické nápoje k jídlu bez omezení a navíc i 1 slunečník na pokoj + 1 lehátko na dospělou osobu od 13 let.

Stravování formou polopenze zahrnuje pouze snídani formou bufetu a večeři s výběrem z menu + salátový bufet. Nejsou zahrnuty nápoje ani plážový servis.
TPL + HB (double2): Tento typ pokoje byl na začátku roku 2021 kompletně zrekonstruován. Nachází se v nejvyšších patrech hotelu, ve 4. a 5. patře. V tomto pokoji si můžete vychutnat nádherný výhled na moře přímo z postele. Velikost pokoje je přibližně 17 m² bez koupelny, která má rozlohu asi 5 m². Přes francouzské skleněné dveře máte přístup na balkon, kde můžete posedět a dýchat voňavý mořský vánek.

Tyto pokoje jsou vybaveny manželskou postelí velikosti king size (180 cm x 200 cm). Jemně zařízený pokoj je vybaven minibarem, digitálním trezorem, 43" Smart LED TV, zatemňovacími závěsy, velkou šatní skříní a psacím stolem. V koupelně je příjemný sprchový kout s chromoterapií.
K dispozici jsou také reproduktory Bluetooth, do kterých můžete přenášet hudbu přímo ze svého chytrého telefonu.

Tento pokoj je dále vybaven elektronickým zámkem ovládaným osobní kartou, rozsáhlou sadou toaletních potřeb, fénem, přímou telefonní linkou, bezplatným Wi-Fi a nezávislou klimatizací. QPL + AI (double2): Tento typ pokoje byl na začátku roku 2021 kompletně zrekonstruován. Nachází se v nejvyšších patrech hotelu, ve 4. a 5. patře. V tomto pokoji si můžete vychutnat nádherný výhled na moře přímo z postele. Velikost pokoje je přibližně 17 m² bez koupelny, která má rozlohu asi 5 m². Přes francouzské skleněné dveře máte přístup na balkon, kde můžete posedět a dýchat voňavý mořský vánek.

Tyto pokoje jsou vybaveny manželskou postelí velikosti king size (180 cm x 200 cm). Jemně zařízený pokoj je vybaven minibarem, digitálním trezorem, 43" Smart LED TV, zatemňovacími závěsy, velkou šatní skříní a psacím stolem. V koupelně je příjemný sprchový kout s chromoterapií.
K dispozici jsou také reproduktory Bluetooth, do kterých můžete přenášet hudbu přímo ze svého chytrého telefonu.

Tento pokoj je dále vybaven elektronickým zámkem ovládaným osobní kartou, rozsáhlou sadou toaletních potřeb, fénem, přímou telefonní linkou, bezplatným Wi-Fi a nezávislou klimatizací.

Popis ubytování

Vybaveníbazén, venkovní bazén, vyhřívaný bazén, bazén pro děti, vířivka, parkoviště, dětské hřiště, wi-fi, výtah, pes povolen, TV, trezor, klimatizace, terasa / balkón, animace, polopenze, plná penze, snídaně, výhled na moře, All Inclusive,



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.