Hotel Majestic

**
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Itálie, Marche, Pesaro
Ubytování Hotel Majestic
Druh zájezdu Pobytové
Cena za osobu celkem od 9 660 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis zájezdu

Příjemný hotel Majestic se nachází přímo u pláže a jen pár kroků od centra letoviska Pesaro. Hostům je k dispozici recepce, klimatizovaná restaurace s výhledem na moře, bar, 25m bazén se slunečníky a lehátky, TV místnost, výtah, terasa, parkoviště (omezen počet míst, za poplatek 6 EUR/den nebo garáž za poplatek 9 EUR/den). Všechny pokoje jsou vybaveny trezorem, TV, telefonem, sociálním zařízením, fénem a balkonem (na vyžádání za příplatek 2 450 Kč/pokoj/týden je možné rezervovat pokoj s přímým výhledem na moře).
Stravování formou polopenze nebo plné penze - snídaně bufetové, večeře a obědy servírované výběrem z menu, salátový bufet. Služba All Inclusive zahrnuje nápoje k jídlům (víno, voda, nealko).


Pobyt s pejskem je povolen za poplatek 5 EUR/den (na vyžádaní, pří rezervací).
QPL + HB (double2): dvoulůžkový pokoj s možností až dvou přistýlek, TV, trezor, telefon, fén, ventilátor, sociální zařízení a balkon. DBL Seaview + FB (double2): dvoulůžkový pokoj s přímým výhledem na moře má TV, trezor, telefon, fén, ventilátor, sociální zařízení a balkon. DBL + AI (double2): dvoulůžkový pokoj standard s TV, trezor, telefon, fén, ventilátor, sociální zařízení a balkon.

Popis ubytování

Vybaveníbazén, venkovní bazén, parkoviště, garáž, wi-fi, výtah, pes povolen, TV, trezor, klimatizace, terasa / balkón, polopenze, plná penze, výhled na moře,



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.