Hotel Medi Garden

**
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Itálie, Abruzzo, Alba Adriatica
Ubytování Hotel Medi Garden
Druh zájezdu Pobytové
Cena za osobu celkem od 7 980 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis zájezdu

Hotel Medi Garden leží v letovisku Alba Adriatica, jen několik metrů od pobřežní promenády. Jedná se o moderní budovu s hotelovými pokoji a samostatnými apartmány, se vstupní halou a recepcí, výtahem, panoramatickou restaurací a barem. Na střeše je umístěn bazén s jedinečným výhledem na okolí.
Hotelové pokoje Comfort s možností až dvou přistýlek mají TV, telefon, trezor, fén, klimatizaci a balkon (nebo v přízemí malá teráska).
Pobyt s malým pejskem povolen za poplatek 10 €/den (nutno vyžádat předem), garáž za poplatek 15 €/den, WiFi zdarma. K dispozici je také dobíjecí stanice Tesla (Tesla Destination Charging). Na místě lze zakoupit plážový servis (slunečník a dvě lehátka nebo křesílka), za poplatek cca 20-30 €/den.
Stravování: snídaně formou bufetu. Možnost dokoupit obědy či večeře (turistické menu) v nedaleké restaruraci za cca 22-25 €/os./den.

Slevy na 3. a 4.lůžko u pokojů Comfort: dítě do 2 let poplatek 640 Kč/den (postýlka na vyžádání), děti do 6 let 50%, do 12 let sleva 30%, ostatní sleva 10%.
DBL + BB Comfort (double2): dvoulůžkový pokoj s možností až dvou přistýlek, TV, klimatizace, koupelna a balkon.

Popis ubytování

Vybaveníbazén, venkovní bazén, bazén s hydromasážemi, vířivka, parkoviště, garáž, wi-fi, výtah, pes povolen, TV, trezor, klimatizace, terasa / balkón, snídaně, výhled na moře, Dobíjecí stanice,



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.