Hotel Michelangelo Rimini Miramare

***
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Itálie, Emilia Romagna, Rimini
Ubytování Hotel Michelangelo Rimini Miramare
Druh zájezdu Pobytové
Cena za osobu celkem od 7 050 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis stravování

Polopenze

Popis ubytování

PopisRimini je velmi živé středisko Adriatické riviéry, nabízí množství sportovních, kulturních, nákupních a relaxačních aktivit. 15 km jižně od Rimini, u Riccione, je největší italský aquapark Acquafan, 40 km severně u Raveny je největší italský zábavní park Mirabilandia. V Rimini navštívíte historické centrum, delfinárium, Itálii v miniatuře, nabízí se výlet do San Marina aj.

Hotel  MICHELANGELO se nachází v jižní části Rimini, v části zvané Miramare.  Hotel disponuje recepcí, barem, restaurací, výtahem, parvkovištěm zdarma do vyčerpání kapacity, možnost malých psů na vyžádání v CK, wifi na recepci zdarma.Plážcca 100 m, písečná s pozvolným vstupem do moře (udávaná vzdálenost je k nejbližší pláži, která bývá zpoplatněna)Stravamožnost snídaně, polopenze nebo plná penze ( k jídlu 1/2 l  vody, 1/4 l vína / osobu / v ceně)
(snídaně bufetová, večeře výběr z menu + zeleninový bufet - zelenina může být i servírovaná)Typ ubytování2-4lůžkové pokoje, vícelůžkové s palandou, TV/SAT, wifi, fén,telefon, koupelna/wc, klimatizace, balkonCena zahrnuje7x ubytování ve dvoulůžkovém pokoji se stravou dle ceníku, služby delegátaPovinný poplatekpobytová taxa 2 EUR / osobu / den (splatná na místě)



Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.