Hotel Michelangelo

**
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Itálie, Emilia-Romagna, Rimini Miramare
Ubytování Hotel Michelangelo
Druh zájezdu Pobytové
Cena za osobu celkem od 6 960 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis zájezdu

Oblíbený 3* hotel Michelangelo se nachází cca 70m od písečné pláže v části Rimini Miramare, jen nedaleko centra, barů, restaurací, obchodů a dalších služeb. Hotel má 60 pokojů, recepci, bar, restauraci, výtah, wi-fi a malé parkoviště (omezená kapacita, nelze rezervovat předem). Všechny pokoje mají klimatizaci, koupelnu se sprchovým koutem, balkón s bočním výhledem na moře, TV, fén a trezor. Jednolůžkové pokoje mohou být bez balkónu a mají menší koupelnu. Snídaně jsou podávány formou bufetu, obědy a večeře jsou výběrem z menu a dále salátový bufet a 0,5l vody a 0,25l vína na osobu v ceně. Na vyžádání při rezervaci je možný pobyt s pejskem.
DBL + HB (double2): dvoulůžkový pokoj s klimatizací, TV, trezorem, minibarem, wi-fi, koupelnou a balkónem s bočním výhledem na moře. DBL + FB (double2): dvoulůžkový pokoj s klimatizací, TV, trezorem, minibarem, wi-fi, koupelnou a balkónem s bočním výhledem na moře.

Popis ubytování

Vybaveníparkoviště, wi-fi, výtah, pes povolen, TV, trezor, klimatizace, terasa / balkón, polopenze, plná penze, výhled na moře,



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.