Hotel Olympus

** +
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Itálie, Benátsko, Caorle Altanea
Ubytování Hotel Olympus
Druh zájezdu Pobytové
Cena za osobu celkem od 13 230 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis zájezdu

Pěkný nový 4* hotel Olympus v zelené části Caorle Altanea se nachází 850 m od písečné pláže, kam jezdí zdarma turistický vláček. Hostům je k dispozici vstupní hala s recepcí, restaurace a bar, sluneční terasa s lehátky, zahrada a bazén pro dospělé i pro děti, dětské hřiště, animační programy (cca od 26/5 do 10/9, v italštině), připojení k internetu, prostorné parkoviště (nečíslované, nelze rezervovat předem) a garáže (na vyžádání, 4 €/noc). Hotel rovněž nabízí několik bezbariérových pokojů (nutno vyžádat předem při rezervaci) a tzv. rodinné - spojené pokoje (u rodinných pokojů nelze poskytnout dětské slevy). Ke každému pokoji je v ceně plážový servis (slunečník 2 lehátka/křesílka).
Stravování formou polopenze (HB): bufetové snídaně a večeře nebo plná penze (FB): snídaně, obědy a večeře.

Povinně se platí pobytová taxa cca 1,50 €/os./den (děti do 12 let jsou od poplatku osvobozeny).
DBL + HB (double2): elegantně zařízené pokoje s možností jedné nebo dvou přistýlek, koupelna a balkon. TV, klimatizace, trezor, minibar, fén a připojení k internetu. DBL + FB (double2): elegantně zařízené pokoje s možností jedné nebo dvou přistýlek, koupelna a balkon. TV, klimatizace, trezor, minibar, fén a připojení k internetu. DBL + BB (double2): elegantně zařízené pokoje s možností jedné nebo dvou přistýlek, koupelna a balkon. TV, klimatizace, trezor, minibar, fén a připojení k internetu.

Popis ubytování

Vybavenívenkovní bazén, bazén pro děti, zahrádka, wi-fi, bezbariérový přístup, výtah, pes zakázán, TV, trezor, klimatizace, terasa / balkón, animace, polopenze, bufetová strava,



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.