Hotel San Pietro

****
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Itálie, Lago di Garda, Limone Sul Garda
Ubytování Hotel San Pietro
Druh zájezdu Pobytové
Cena za osobu celkem od 4 890 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis stravování

Polopenze

Popis ubytování

PopisHotel San Pietro se nachází na krásném panoramatickém místě s výhledem na jezero. Je obklopen zelení, kterou tvoří tropické rostliny. Centrum městečka Limone sul Garda je vzdáleno asi 20 minut pěšky, nebo lze využít autobusu, který má zastávku nedaleko hotelu (za menší poplatek). Hotel je vhodný zejména pro páry, není určen pro rodiny s malými dětmi.

Vybavení: recepce, hala, internet (za poplatek), wi-fi ve společných prostorách., 2 restaurace, bar, 2 bazény, z nichž jeden s panoramatickým výhledem a terasou se slunečníky a lehátky, krytý bazén s vířivkou, posilovna, stolní tenis, úschovna kol, garáže a parkoviště.Stravasnídaně formou bufetu nebo polopenze včetně nápojů (minerální voda, červené a bílé víno, kola a pomerančová limonáda)Typ ubytováníDvoulůžkové pokoje, některé s možností přistýlky:

Dvoulůžkové pokoje STANDARD: prostorné pokoje s koupelnou a WC, fénem na vlasy, trezorem, TV/sat, wi-fi, klimatizací a za poplatek minibarCena zahrnujeubytování se snídaní nebo polopenzí dle ceníkuPovinný poplatekpobytová taxa 1,50 EUR / osoba / nocFakultativní poplatekMalý pes možný (mimo společné prostory), nutno vyžádat předem.



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.