Hu Norcenni Girasole Village

** +
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Itálie, Toskánsko, Figline e Incisa Valdarno
Název ubytování Hu Norcenni Girasole Village
Typ ubytování Kemp
Druh zájezdu Pobytové
Cena za osobu celkem od 1 400 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis zájezdu

HU Norcenni Girasole Village se nachází přibližně 5 km od města Figline Valdarno a je zcela ponořen v toskánských kopcích. Kemp nabízí přímý výhled na vinice Chianti. Město Florencie je od kempu vzdálené zhruba 37 km.
Dva bazénové komplexy s bazény pro děti i dospělé s lagunami, skluzavkami a atrakcí ,, lazy river" (líná řeka) jsou vybaveny slunečníky a lehátky.
Kemp nabízí animační programy pro děti i dospělé. Pro děti je zde dětské hřiště.
Ze sportovních aktivit lze využít fotbal, plážový volejbal, stolní tenis, basketbal a minigolf. Za příplatek jsou k dispozici také následující aktivity: tenisové kurty, půjčovna kol a skútrů a jízda na koni.
Restaurace/pizzerie a Grill restaurace se specializují na toskánskou kuchyni. V kempu je také občerstvení, bary a také bary přímo u bazénu.
V kempu jsou také dva supermarkety, obchod, tabák, vinotéka a Travel & Info point. Kemp nabízí WiFi připojení a možnost využívání prádelny. Dále také diskotéku, wellness centrum a kosmetické služby.

Kemp nabízí ubytování v mobilehomech typu Happy Premium pro max. 7 osob. Klimatizace není zahrnutá v ceně a je možno ji objednat za poplatek 5 €/den.
Uvedené ceny jsou vždy za první 4. ubytované osoby, další jsou za příplatek.

Lze zapůjčit:
povlečení - jednolůžko 15€; dvoulůžko 20€.


Na vyžádání povolen pobyt s pejskem (1 pejsek/mobilehome, pouze některé rasy) za poplatek 5 €/den + 20 €/dezinfekce. Pejsek musí mít pas a očkovací průkaz.
MH Happy Premium (quadri4): obývací pokoj s kuchyňským koutem a pohovkou pro 1 osobu, ložnice s dvoulůžkem, dva pokoje s dvěma lůžky, koupelna; venkovní terasa: stůl s židlemi a dvě lehátka. Na vyžádání za příplatek možnost 5., 6. a 7. osoby.

Popis ubytování

Vybavenívenkovní bazén, bazén pro děti, parkoviště, dětské hřiště, wi-fi, pes povolen, tenisový kurt, klimatizace, animace, vodní atrakce,



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.