Ischia - pobytový zájezd

****
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Itálie, Kampánie
Ubytování Hotel Galidon Thermal & Wellness Park
Druh zájezdu Pobytové
Cena za osobu celkem od 21 490 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis zájezdu

Sopečný původ dělá z Ischie jedny z největších přírodních lázní v Evropě. Všudypřítomné termální prameny svými léčivými účinky pohladí nejen tělo, ale i duši. Objevte s námi ostrov věčného mládí v celé jeho kráse a na vlastní oči se přesvědčte, jak pohádková dokáže být dovolená v tomto malebném koutě Itálie, v srdci Neapolského zálivu.

Popis ubytování

Čtyřhvězdičkový hotel Galidon Thermal & Wellness Park leží nad proslulou pláží Citara, nedaleko největšího termálního parku Poseidonovy zahrady. V areálu hotelu najdete 5 bazénů, včetně bazénů termálních. Ty doplňují terapie zdejšího wellness centra Orchidea, kde si můžete dopřát mnoho masáží, procedur a zkrášlovacích kúr. Nejbližší nákupní možnosti se nachází 200 metrů od hotelu, centrum městečka Forio je vzdálené 2 kilometry.

Program zájezdu

MALEBNÁ ISCHIA

Ostrov Ischia se nachází v Neapolském zálivu v kouzelné oblasti Kampánie a je obklopen Tyrhénským mořem. Se svou rozlohou 46,33 km² patří k největším a zároveň i nejkrásnějším ostrovům celého regionu. Díky svému vulkanickému původu je jeho povrch převážně hornatý, avšak s bohatou vegetací, která mu propůjčila přezdívku „zelený ostrov“. Svému sopečnému původu vděčí Ischia za poklad v podobě termálních a minerálních pramenů, které jsou zdejší raritou. Na celém ostrově se nachází více jak 100 pramenů o různé teplotě, které byly k terapeutickým účelům poprvé využity již ve středověku a k léčbě mnoha zdravotních neduhů jsou hojně využívány i v současnosti. Ischia se pyšní nádhernou přírodou i čistým mořem s krásnými plážemi. Je tak ideálním místem k dovolené plné odpočinku i poznávání.

LÁZEŇSKÁ HVĚZDA

Ischia se ve světě proslavila především jako vyhledávané ostrovní lázně a zdejší minerální prameny jsou jejím největším přírodním bohatstvím. To, že místní voda léčí, věděli již obyvatelé dávného starověku. Dnes léčivé a relaxační účinky termálních pramenů využívají návštěvníci z celého světa. Horké i studené prameny denně pomáhají s léčbou pohybového aparátu, revmatických a gynekologických onemocnění, bronchitidy, astmatu či k léčbě kožních chorob a rehabilitacím po chirurgických zákrocích. K léčbě se využívají především ozdravné koupele, bahenní zábaly, inhalace a kosmetické procedury. Lázeňství má na Ischii dlouhou tradici a nachází se zde několik proslulých termálních lázní. Obvykle se skládají z bazénů s termální i mořskou vodou, římské sauny a písečných plážích s vývěry horké vody. Mezi ty nejoblíbenější patří termální lázně Poseidonovy zahrady a Negombo. Více o Ischii..



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.