Jóga na Ischii

Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Itálie, Kampánie
Typ ubytování Hotel
Druh zájezdu Aktivní
Cena za osobu celkem za 26 490 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis zájezdu

Právě díky zdejším pramenů získala Ischia svůj věhlas. Je jich zde více než 100 a jejich prospěšnost pro zdraví můžete vyzkoušet hned v několika termálních parcích. Kombinace jógy, pohodové atmosféry ostrova a relaxu v termálních pramenech udělá z vaší aktivní dovolené jedinečný zážitek.

Program zájezdu

Jóga pro vaše zdraví a klidnou mysl

Pravidelnost ve cvičení jógy nám přináší zcela jiné možnosti a benefity. Během vašeho zájezdu je proto cvičení rozděleno do dvou bloků, jednoho dopoledního a jednoho podvečerního. Naučíte se správnému provádění cviků, dýchání a samozřejmě také relaxaci. Lekce jsou koncipovány podle fyzických možností všech členů skupiny a dohlíží na něj zkušená lektorka, která vás cvičením bezpečně provede.

Vliv jógy na naše zdraví

Tím největším darem je pro nás naše tělo. Jen díky němu a jeho dobré kondici můžeme zažívat a vychutnávat všechny krásy světa. A právě jóga je tím nejlepším nástrojem, jak naše tělo udržovat dlouhodobě fit a v dobré pohodě. Jóga přináší vyrovnanost jak tělesnou, tak duševní. Pomáhá odbourat stres a učí jak správně relaxovat a čerpat životní energii. Při dlouhodobém cvičení zlepšuje svalové dysbalance, obnovuje přirozenou pružnost páteře a celého těla. Nedílnou součástí jógové praxe je taktéž umění ovládání dechu a zklidnění mysli. Díky tomu můžete dosáhnout zlepšení dýchání a činnosti srdce. Přirozeně se také zvyšuje schopnost naší koncentrace.

PRAKTICKÉ INFORMACE:

Doporučujeme si vzít s sebou pohodlné a prodyšné oblečení na cvičení (šortky, legíny, tričko, nátělník a mikinu na relaxaci), podložku na cvičení, větší šál (pareo, pašmína) nebo tenkou deku, lahev na vodu a ručník. Změna hotelu vyhrazena.



   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.