Lago di Garda - ferraty

Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Itálie
Typ ubytování Hotel chata nebo ubytovna
Druh zájezdu Aktivní, na hory - turistika
Cena za osobu celkem od 10 800 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis zájezdu

Největší italské jezero z ptačí perspektivy (Dolomity)

Program zájezdu

1. den

Předpokládaný odjezd kolem 18 hod z Brna přes Jihlavu, Prahu a Plzeň, noční přejezd Německa a Rakouska do Itálie.

2. den

Na rozlezení kratší ferrata Sentinero attrezzato dei Colodri (B/C) na hřeben Colodri (400 m) nad městečkem Arco s nástupem kolem pomníku popravených československých legionářů. Návštěva historického středu města Arco a možnost prohlídky hradu nad městem. (4 hod, ↑300 m, ↓300 m)

3. den

Obtížná, nedávno zrekonstruovaná ferrata Monte Albano (C/D) nad obcí Mori vedoucí na stejnojmenný vrchol (685 m). Poté u obce Dro olivovými háji k nástupu ferraty Rio Salagoni (C) vedoucí soutěskou se stejnojmenným divokým potokem s vodopády. Součástí ferraty jsou i dva lanové mosty. (6 hod, ↑700 m, ↓700 m)

4. den

Z městečka Sarché (250 m) výstup sportovní, odvážně vedenou a náročnou ferratou Rino Pisetta (E) na vrchol Monte Garzole (966 m). (5 hod, ↑750 m, ↓750 m)

5. den

Nad městem Riva del Garda (67 m) výstup kolem chaty Capanna Santa Barbara (560 m) a ferratou Via dell' Amicizia (C) s dlouhými žebříky na vrchol Cima Sat (1276 m). Sestup zpátky do Rivy, prohlídka historického centra a relax na pláži, podvečerní odjezd. Noční přejezd Rakouska a Německa. (6 hod, ↑1200 m, ↓1200 m)

6. den

Příjezd přes Plzeň, Prahu a Jihlavu do Brna v dopoledních hodinách.



Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.