Laguna Park Hotel

** +
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Itálie, Benátsko, Bibione Pineda
Ubytování Laguna Park Hotel
Druh zájezdu Pobytové
Cena za osobu celkem od 21 070 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis zájezdu

Laguna Park Hotel leží v klidné části letoviska Bibione Pineda, od písečné pláže jej dělí pouze pás zeleně. Pro hosty je k dispozici vstupní hala s recepcí, restaurace a bar, internet point, dětská herna, fitness a wellness centrum se saunou a tureckou lázní, za poplatek tenisové kurty. Samozřejmě nechybí venkovní bazén pro děti a dospělé, hydromasáže a sluneční terasa se slunečníky a lehátky. Všechny pokoje jsou pohodlně zařízeny, mají TV LCD, trezor, minibar, varnou konvici a fén.
Stravování: polopenze - snídaně a večeře formou bufetu.

Slevy na 3. a 4.lůžko (pohovka nebo rozkl.křeslo): dítě do 3 let zdarma, děti do 6 let 50%, do 14 let sleva 30%, ostatní sleva 15%.
Classica + HB (double2): dvoulůžkový pokoj s možností jedné přistýlky, umístěný v 1., 2. nebo 3.patře, koupelna a balkon, cca 20 m2. Classica + BB (double2): dvoulůžkový pokoj s možností jedné přistýlky, umístěný v 1., 2. nebo 3.patře, koupelna a balkon, cca 20 m2.

Popis ubytování

Vybavenívenkovní bazén, bazén pro děti, bazén s hydromasážemi, vířivka, parkoviště, wi-fi, výtah, pes zakázán, wellness, tenisový kurt, TV, trezor, klimatizace, terasa / balkón, polopenze, výhled na moře,



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.