M Glamour Hotel

** +
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Itálie, Marche, Gabicce Mare
Ubytování M Glamour Hotel
Druh zájezdu Pobytové
Cena za osobu celkem od 12 600 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis zájezdu

Pěkný designový M Glamour Hotel se nachází v letovisku Gabicce Mare jen pár kroků od moře. M Glamour nabízí nejmodernější komfort čtyřhvězdičkového hotelu, nejnovější vybavení a promyšlené detaily. Pro hosty je k dispozici malá posilovna v 1.patře a také menší venkovní bazén, naproti hotelu se pak nachází vyhlášené wellness centrum Maison D'O (za poplatek).
Všechny pokoje jsou vybaveny klimatizací, trezorem, TV, minibarem, telefonem, sociálním zařízením, fénem a balkonem, k dispozici je i několik pokojů Suite (ceny na vyžádání v CK). Restaurace Aquarius potěší své hosty nabídkou chutných jídel, kombinací místních specialit, italské a mezinárodní kuchyně a nabízí široký sortiment kvalitních vín. Na vyžádání možnost pronájmu garáže (15 €/den) nebo místa na parkovišti vzdáleném 2 km od hotelu (poplatek 10 €/den).
Slevy na 3. a 4. lůžko: děti do 2 let bez nároku na služby za poplatek 480 Kč/den (s postýlkou za 960 Kč/den), do 6 let sleva 40%, do 10 let 30%, ostatní sleva 10%.

Povinně se platí pobytová taxa 2 €/osoba/den.

Uvedené ceny neplatí v období konání Moto GP (ceny na vyžádání).
Style + FB (double2): Dvoulůžkové pokoje s možností až dvou přistýlek vybavené klimatizací, trezorem, TV, minibarem, telefonem, sociálním zařízením, fénem a balkonem. Style + HB (double2): Dvoulůžkové pokoje s možností až dvou přistýlek vybavené klimatizací, trezorem, TV, minibarem, telefonem, sociálním zařízením, fénem a balkonem.

Popis ubytování

Vybavenívenkovní bazén, wi-fi, fitness, wellness, TV, trezor, klimatizace, terasa / balkón, plná penze,



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.