Medi Garden Resort

**
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Itálie, Abruzzo, Alba Adriatica
Název ubytování Medi Garden Resort
Typ ubytování Apartmán
Druh zájezdu Pobytové
Cena za osobu celkem od 2 742 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis zájezdu

Residence Medi Garden leží v letovisku Alba Adriatica, jen několik metrů od pobřežní promenády. Jedná se o celoročně otevřenou moderní budovu s hotelovými pokoji a samostatnými apartmány, se vstupní halou a recepcí, výtahem, panoramatickou restaurací a barem. Na střeše je umístěn bazén s jedinečným výhledem na okolí.
Všechny apartmány mají vybavený kout, TV, trezor a klimatizaci.
Pobyt s malým pejskem povolen za poplatek 10 €/den (nutno vyžádat předem), garáž za poplatek 15 €/den, parkoviště zdarma do vyčerpání kapacity (nelze rezervovat předem), WiFi zdarma. K dispozici je také dobíjecí stanice Tesla (Tesla Destination Charging).
Na místě lze zakoupit plážový servis (slunečník a dvě lehátka nebo křesílka), za poplatek cca 20-30 €/den.
Možnost objednání snídaní za 5 €/os./den (děti do 6 let za 3 €/os./den) nebo dokoupit obědy či večeře (turistické menu) v nedaleké restaruraci za cca 22-25 €/os./den.
Type B6 (bilo6): obývací pokoj s kuchyňským koutem a rozkládacím dvoulůžkem, ložnice s dvoulůžkem a 2 přistýlkami (rozkládací lůžko+palanda), koupelna a balkon s posezením nebo teráska v přízemí. Až pro 6 osob.

Popis ubytování

Vybaveníbazén, venkovní bazén, parkoviště, garáž, wi-fi, výtah, pes povolen, TV, trezor, klimatizace, terasa / balkón, polopenze, plná penze, snídaně, výhled na moře, Dobíjecí stanice,



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.