Orbetello Camping Village

**
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Itálie, Toskánsko, Orbetello
Název ubytování Orbetello Camping Village
Typ ubytování Kemp
Druh zájezdu Pobytové
Cena za osobu celkem od 2 450 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis zájezdu

Orbetello Camping Village, který leží 70 m od písečné pláže, nabízí příjemné prožití dovolené ve znamení zábavy nejen pro rodiny s dětmi. Přibližně 10 km od kempu se nachází přírodní park Maremma a ca. 15 km je vzdálené Monte Argentario.
Hostům je k dispozici recepce, wifi připojení (za poplatek), restaurace, pizzerie, bar, obchod, pračka a sušička na mince, poloolympijský bazén a vířivka pro dospělé, bazén pro děti.
Děti i dospělí mohou využít animační programy ( cca konec května - polovina září, v italštině). Kemp nabízí i sportovní vyžití - hřiště na fotbal a plážový volejbal a také stolní tenis.
Lze zapůjčit povlečení: jednolůžko 15€; dvoulůžko 20€.

Pobyt s pejskem na vyžádání při rezervaci (1 pes/mobilehome, pouze některé rasy) za poplatek cca 15 €/den + 20 €/dezinfekce, platí se na místě. Pes musí mít pas a očkovací průkaz.
MH Happy Easy (trilo4): obývací místnost s kuchyňským koutem a gaučem pro 1 osobu, ložnice s dvoulůžkem, pokoj se 3 lůžky (1 lůžko a palanda nebo 2 lůžka a nad nimi 1 horní lůžko), koupelna, venkovní posezení - stůl s židlemi a dvě lehátka. Maximální obsazenost 5 dospělých a 1 dítě (do 1,50 m a méně než 60 kg). Uvedená cena platí pro max. 4 osoby, případná 5. a 6.osoba za poplatek.

Popis ubytování

Vybavenívenkovní bazén, bazén pro děti, vířivka, parkoviště, dětské hřiště, wi-fi, pes povolen, klimatizace, animace,



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.