Park Hotel Jolanda

***
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Itálie, Lago di Garda, San Zeno di Montagna
Ubytování Park Hotel Jolanda
Druh zájezdu Pobytové
Cena za osobu celkem od 4 170 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis stravování

Polopenze

Popis ubytování

PopisHotel postavený na ruinách antického kláštera se nachází na panoramatickém místě v lokalitě San Zeno di Montagna. Od jezera Garda je vzdálen asi 8 km. Nabízí ubytování ve 126 prostorných, moderně a pohodlně zařízených pokojích.

Vybavení: recepce 24h denně, snídaňový sál, restaurace, bar, wi-fi ve veřejných prostorách zdarma, wellness centrum (vnitřní bazén, solárium, sauna, hydromasáže, Kneippovy lázně, turecké lázně a další), 5 tenisových kurtů (možnost výuky tenisu s lektorem), nehlídané parkoviště, v blízkosti golfové 18ti jamkové hřiště. Hotel má k dispozici také kongresový sál s kapacitou pro 500 osob.

Zastávka veřejného autobusu před hotelem.Stravapolopenze - snídaně formou bufetu, večeře servírované menu s možností výběru a salátový bufet, bez nápojůTyp ubytováníDvoulůžkové s možností jedné přistýlky vybavené: koupelna s vanou nebo sprchou, WC, fén na vlasy, trezor, telefon, TV/sat, topení. Jednolůžkové pokoje za příplatek.Cena zahrnujeubytování na osobu s polopenzíPovinný poplatekpobytová taxa 1,50 EUR / osoba / nocFakultativní poplatekdětská postýlka 8 EUR / nocDůležitéHotel má dynamické ceny a mohou se měnit, bližší informace k ceně Vám zašleme v poptávce.



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.