Pini Village Family Resort - Villaggio Ai Pini

** +
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Itálie, Benátsko, Caorle Altanea
Název ubytování Pini Village Family Resort - Villaggio Ai Pini
Typ ubytování Apartmán
Druh zájezdu Pobytové
Cena za osobu celkem od 3 712 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis zájezdu

Pini Village Family Resort (dříve pod názvem Villaggio Ai Pini) se nachází v letovisku Caorle - Altanea, cca 200 m od písečné pláže a 300 m od obchodního centra Galleria La Quercia. Všechny apartmány jsou moderně zařízené a mohou být umístěny buď ve třipatrových residencích s výtahem (typy Res B5 a Res C7) nebo v mezonetových řadových vilkách se zahrádkou (typy Villetta B5 a Villetta C7). V komplexu je hostům k dispozici bazén pro děti i dospělé, slunečníky a lehátka, velká zahrada, dětské hřiště, restaurace, prádelna na žetony, nabíjecí stanice pro elektromobily (za poplatek), společný gril, okolo bazénu zdarma Wifi.
Všechny apartmány mají klimatizaci, TV Sat, mikrovlnnou troubu, kávovar, trezor, fén a vyhrazené parkovací místo.
NOVINKA 2022: půjčení povlečení a ručníků při příjezdu zdarma (případná výměna během pobytu za poplatek). Přibližně od poloviny května zahrnuje cena také plážový servis - 1 sadu pro každý apartmán (1 slunečník a 2 lehátka, na vyžádání možnost dokoupení dalšího setu).
Res C7 (trilo7): apartmán v residenci - obývací pokoj s kuchyňským koutem a rozkládacím gaučem, třílůžková ložnice a pokojík se dvěma lůžky (nejdou spojit), klimatizace, trezor, TV sat, kávovar, mikrovlnná trouba, fén, sociální zařízení, balkon nebo malá terasa, vyhrazené parkovací místo. Cca 53 m2.

Popis ubytování

Vybavenívenkovní bazén, bazén pro děti, parkoviště, zahrádka, venkovní krb, dětské hřiště, wi-fi, pes zakázán, TV, trezor, mikrovlnná trouba, klimatizace, terasa / balkón, větší vila / řadová vilka, apartmán se zahrádkou, Dobíjecí stanice,



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.