Residence Giardino

**
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Itálie, Emilia-Romagna, Bellaria-Igea Marina
Název ubytování Residence Giardino
Typ ubytování Apartmán
Druh zájezdu Pobytové
Cena za osobu celkem od 3 022 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis zájezdu

Residence Giardino se nachází přímo u písečné pláže v klidné lokalitě letoviska Bellaria Igea Marina, v blízkosti obchodů a restaurací. Hostům je k dispozici recepce, dva výtahy, bazén, sluneční terasa, prádelna na žetony, oplocená zahrada, venkovní parkoviště 500 m od residence zdarma nebo garáže za příplatek 70 €/týden, wifi, animace, půjčovna kol zdarma. Všechny apartmány jsou komfortně vybaveny sociálním zařízením, kuchyňským koutem, wifi připojením, TV, trezorem a balkonem.

Na místě se platí povinný poplatek za klubovou kartu ve výši 100 €/apartmán, zahrnuje vstup do bazénů, venkovní parkovací místo na soukromém parkovišti cca 900m od residence, půjčovnu kol, animační programy (v IT) a wifi. Číslované parkovací místo přímo u residence je možné za poplatek 90€ za kryté stání nebo 50€ za nekryté stání. Hostům je v residenci k dispozici i nabíječka na elektrické automobily.

Na vyžádání je povolen pobyt s menším domácím mazlíčkem za poplatek 80 €/týden.

Skupiny mladých lidí nutno hlásit předem při rezervaci (vyšší kauce 250 € a povinný poplatek za závěrečný úklid cca 100 €).

Pro rezervace uhrazené do 28.2.2024 obdržíte zdarma plážový servis (1 slunečník + 2 lehátka), jinak možné dokoupit za cca 80-150 € (podle termínu a řady slunečníků). Na vyžádání jsou možné i zkrácené pobyty od 3 nocí.
Type A6 (trilo6): obývací pokoj s rozkládacím lůžkem nebo pohovkou a kuchyňským koutem, dvoulůžková ložnice a pokojík s palandou, TV, telefon, koupelna a balkon.

Popis ubytování

Vybaveníbazén, venkovní bazén, parkoviště, garáž, zahrádka, wi-fi, výtah, pes povolen, TV, trezor, mikrovlnná trouba, klimatizace, terasa / balkón, animace, výhled na moře, Dobíjecí stanice,



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.